Δείτε ποιοι είναι οι 10 στυλιστικοί κανόνες που κανένας άντρας δεν πρέπει να αγνοεί

Δείτε ποιοι είναι οι 10 στυλιστικοί κανόνες που κανένας άντρας δεν πρέπει να αγνοεί

Είναι γνωστό πως σήμερα οι περισσότεροι…. στυλιστικοί κανόνες, δεν είναι καν κανόνες, καθώς καθορίζονται από τις τάσεις που κυριαρχούν στις πασαρέλες κάθε σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαχρονικές “αξίες”, που δεν πρέπει να παραβιάζονται, ανεξάρτητα από το έτος ή την σεζόν που διανύουμε.

1. Συνδυάστε την ζώνη με τα παπούτσια σας

Παραδοσιακά, τα παπούτσια, η ζώνη, η τσάντα, το πορτοφόλι και το λουράκι του ρολογιού σας, θα πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση. Η ανάμειξη ενός μαύρου παπουτσιού με καφέ ζώνη, δεν είναι κάτι που θα σας συνιστούσαμε.

2. Ποτέ μην φοράτε παπούτσια με τετράγωνη μύτη

Τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη είναι ένα μεγάλο όχι! Κανονικά θα πρέπει να εξοριστούν. Για πάντα!

3. Η γραβάτα σας θα πρέπει να είναι πιο σκούρα από το πουκάμισο σας

Η γραβάτα σας πρέπει πάντα να ξεχωρίζει από το πουκάμισό σας και να πρωταγωνιστεί, εκτός αν θέλετε να μοιάζετε με μέλος συγκροτήματος από την δεκαετία του ’90.

4. Κουμπώστε τα σωστά κουμπιά

Το κάτω κουμπί του σακακιού ή του γιλέκου σας θα πρέπει να είναι πάντα ξεκούμπωτο, καθώς όταν είναι κουμπωμένο περιορίζει τις κινήσεις σας αλλά και την εφαρμογή του ενδύματος.

5. Πάντα να ξεκουμπώνετε το σακάκι σας όταν κάθεστε

Θα πρέπει πάντα να ξεκουμπώνετε το κουμπί του σακακιού σας όταν κάθεστε, ενώ αντίστοιχα να ακολουθήσετε τον παραπάνω κανόνα όταν σηκώνεστε.

6. Κόμπος γραβάτας

Με οποιονδήποτε τρόπο και αν επιλέξετε να δέσετε την γραβάτα σας, θα πρέπει πάντα να έχει έναν αρκετά σφιχτό κόμπο, ώστε να μην διακρίνεται το κολάρο πίσω της.

7. Η εφαρμογή είναι το παν

Ακόμα και αν ξοδέψατε 5.000 ευρώ για ένα ρούχο γνωστού σχεδιαστή, αν δεν έχει καλή εφαρμογή δεν θα φαίνεται ωραίο.

8. Μήκος της κάλτσας

Οι κάλτσες σας θα πρέπει να έχουν σχετικά μεγάλο μήκος, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να φανεί το δέρμα του ποδιού σας όταν κάθεστε.

9. Η ποσέτ σας δεν πρέπει να ταιριάζει με την γραβάτα σας

Δείχνει πολύ επιτηδευμένο και θα σας λέγαμε να μην το δοκιμάσετε.

10. Το μήκος της γραβάτας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλετε η γραβάτα σας να έχει το σωστό μήκος, θα πρέπει η μύτη του τελειώματος της να φτάνει στο κέντρο της αγκράφας της ζώνη σας. Μια κοντύτερη γραβάτα θα παραπέμπει σε παιδάκι, ενώ μια μακρύτερη θα σας κάνει να δείχνετε απεριποίητος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.