ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το φαγητό που θα σας δώσει 114 χρόνια – Αυτό έτρωγε η γηραιότερη γυναίκα των ΗΠΑ (βίντεο)

Το φαγητό που θα σας δώσει 114 χρόνια – Αυτό έτρωγε η γηραιότερη γυναίκα των ΗΠΑ (βίντεο)

Απεβίωσε σε ηλικία 114 ετών στο σπίτι της στο Oχάιο η γηραιότερη γυναίκα των ΗΠΑ, Lessie Brown.

Η Lessie Brown πέθανε κοντά στην οικογένειά της, έχοντας ζήσει μια μακροχρόνια, γενναιόδωρη και θαυμάσια ζωή.

Το 2013 σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι ήταν θέλημα Θεού να ζήσει τόσα πολλά χρόνια.

Η οικογένειά της, ωστόσο, θεωρεί ότι ο λόγος που έζησε μέχρι τα 114 ήταν επειδή έτρωγε καθημερινά ένα συγκεκριμένο φαγητό.

Η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου και άρθρο της βρετανικής Daily Mail έκανε εκτενή αναφορά στα οφέλη της συγκεκριμένης τροφής.

Το φαγητό αυτό λοιπόν είναι οι γλυκοπατάτες. Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι οι γλυκοπατάτες είναι η τροφή της μακροζωίας.

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλείς, όσο οι κοινές πατάτες, οι γλυκοπατάτες αποτελούν μια ιδιαίτερα θρεπτική τροφή που μπορούμε να την καταναλώσουμε με διάφορους τρόπους.

Περιέχουν μεγάλη ποσότητα καροτένιων και βιταμινών, αλλά και άλλων σημαντικών μικροθρεπτικών συστατικών.

Σημειώνεται ότι η γηραιότερη γυναίκα αυτή την στιγμή στο πλανήτη είναι η Γιαπωνέζα Kane Tanaka, η οποία είναι 116 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.