Διάλεξε μια εικόνα και θα σου πούμε τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σου (φωτο)

Διάλεξε μια εικόνα και θα σου πούμε τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σου (φωτο)

Διαλέξτε ένα από τα παραπάνω μάτια να σου πούμε τι κρύβει το υποσυνείδητό σου.

1. Έχετε ανάγκη από νέες εμπειρίες. Έχετε ανάγκη να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια ζωής, αλλά πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι σας συνέβη! Ακολουθήστε τη φωτιά και θα νιώσετε και πάλι ζωντανοί!

2. Σας αρέσει να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε γεμάτοι μυστικά και όποιοι θέλουν να σας γνωρίσουν ξέρουν πως θα δυσκολευτούν – αλλά σίγουρα μπορείτε να ανοιχτείτε περισσότερο.

3. Έχετε ενέργεια που κινεί βουνά! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να λάμψετε. Ο κόσμος σας έδωσε τη δύναμη να είστε ένα αγαπητό πρόσωπο. Η αύρα σας λάμπει!

4. Το μυαλό σας δεν ασταμάτητα από τη μία σκέψη στην άλλη και πάντα αναρωτιέστε αν κάνετε το σωστό ή κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάθετε να αγαπάτε αυτό που είστε και σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ.

5. Είστε ένας γρίφος με πολλά ερωτηματικά για όλους! Προσοχή όμως γιατί οι άνθρωποι θα βαρεθούν εύκολα αν δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

6. Είστε μια παλιά ψυχή. Έχετε ξαναγεννηθεί, σε άλλο σώμα. Να ξέρετε πως είστε τώρα εδώ, για κάποιον άλλο λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

7. Είστε ένα νυχτοπούλι! Παρακολουθείτε τα πάντα, αλλά σπάνια εκθέτετε πληροφορίες για τον εαυτό σας. Ξέρετε πολλά αλλά μιλάτε μόνο όταν πρέπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.