ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά συγνώμη από το Ν.Κοκλώνη για τα 50.000€ που του ζητούσε

Τέτα Καμπουρέλη: Ζητά συγνώμη από το Ν.Κοκλώνη για τα 50.000€ που του ζητούσε

Δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Κοκλώνη, μετά τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με αφορμή την απαίτησή της να αποζημιωθεί χρηματικά με το αστρονομικό ποσό των 50.000€ για ένα πρωτοσέλιδο περιοδικού στο οποίο εμφανιζόταν το όνομά της, ζήτησε η Τέτα Καμπουρέλη.

«Μια παρεξήγηση ήταν, που εν μέρει προκλήθηκε από την ένταση των ημερών. Τον Νίκο Κοκλώνη τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα κακή πρόθεση. Το μήνυμα το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ που κυκλοφορούσε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως, συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα», είπε.

Παράλληλα, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!», η γνωστή αισθητικός δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σύλληψη του συζύγου της για το «χρυσό» ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο σύζυγός της βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να περάσουν πολλά από το μυαλό της εκείνο το πρωινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού ανέφερε δε, πως θέλησε να καταθέσει αμέσως ως μάρτυρας υπεράσπισής του, υποστήριξε ότι ο λόγος της σύλληψής του της φάνηκε αστείος καθώς «ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρωνακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.