Ο Tζεφ Μπέζος θα αγοράσει γιοτ με έκταση μεγαλύτερη από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου – Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει

Ο Tζεφ Μπέζος θα αγοράσει γιοτ με έκταση μεγαλύτερη από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου – Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει

Ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος σκοπεύει να αποκτήσει ένα σούπερ γιοτ με το οποίο θα μπορεί να ανταγωνιστεί όλους τους ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών.

Πηγές του πρακτορείου υποστηρίζουν ότι δαπάνησε τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά ενός πολυτελούς σκάφους υψηλών προδιαγραφών που θα τον καθιερώσει ως πιστοποιημένο μέλος στην κατηγορία του τζετ σετ στο Σεν Τροπέ.

Ο δισεκατομμυριούχος Μπέζος παρήγγειλε το σούπερ σκάφος πριν από περίπου δύο χρόνια, όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το γιοτ θα έχει έκταση μεγαλύτερη από αυτή που έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και θα διαθέτει πολλά καταστρώματα.

Το εγχείρημα αυτό -που ονομάζεται Y721- έχει αναλάβει η ολλανδική εταιρεία «Oceanco», η οποία όμως αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το άρθρο.

Ο Τζεφ Μπέζος παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Σύμφωνα με το Bloomberg, η περιουσία του πλησιάζει τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιανουάριο του 2019 και ύστερα από 25 χρόνια γάμου, ο ιδιοκτήτης της Amazon κατέληξε με έναν «χρυσό» συμβιβασμό παίρνοντας διαζύγιο από τη σύζυγο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, ΜακΚένζι.

Ο Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του ΜακΚένζι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά την αποκάλυψη της απιστίας του και τις «ροζ» φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο φέρνοντας σε δεινή θέση τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ανάμεσα στις ακατάλληλες φωτογραφίες, ήταν μάλιστα και μια εξαιρετικά κοντινή φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του CEO της Αmazon, αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ, το γυμνασμένο του σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκτώντας το σούπερ γιοτ, ο Μπέζος και η αγαπημένη του θα απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές υψηλών προδιαγραφών αλωνίζοντας τις θάλασσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.