«Μις Υφήλιος 2021»: Από το Μεξικό η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου (φώτο-βίντεο)

«Μις Υφήλιος 2021»: Από το Μεξικό η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου (φώτο-βίντεο)

Η 26χρονη Μεξικανή, Άντρεα Μέζα, κατέκτησε τoν τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο για το 2021, καθώς αναδείχθηκε Μις Υφήλιος στον 69ο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino, στη Φλόριντα.

Η Μις Μεξικό έδωσε μάχη με τη Μις Βραζιλία, αφήνοντας στην τρίτη θέση της Μις Περού, στην τέταρτη τη Μις Ινδία και στην πέμπτη της Μις Δομινικανή Δημοκρατία.

https://www.instagram.com/p/CO9kLEjgpr2

H Άντρεα Μέζα γίνεται η τρίτη Μεξικανή που κερδίζει τον τίτλο της Μις Υφήλιος, καθώς προηγήθηκαν το 1991 η Λουπίτα Τζόουνς και το 2010 η Χιμένα Ναβαρέτα.

Στην ομιλία της η Άντρεα είπε τα εξής: «Σήμερα η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας, αλλά βρίσκεται στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και τις αξίες με τις οποίες χειριζόμαστε τον εαυτό μας. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας πει ότι δεν έχετε καμία αξία».

Κατάγεται από την πολιτεία Τσιουάουα και είναι πρέσβειρα του τουρισμού της. Είχε στεφθεί Μις Μεξικό το 2017 και ήταν η πρώτη αναπληρωματική στα καλλιστεία του Μις Κόσμος το 2017.

https://www.instagram.com/p/CO9jPB4AESz

Το 2020 δεν είχε πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς λόγω της πανδημίας. Μεγάλωσε στην Τσιουάουα αλλά έχει κινεζικές ρίζες.

https://www.instagram.com/p/CO9WNYqgAmN

Σπούδασε και εργαζόταν ως μηχανικός λογισμικού, ενώ παράλληλα έκανε και καριέρα μοντέλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.