«Έφυγε» o «Μητσούνης» – Θλίψη για τον επιχειρηματία που έγραψε ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση

«Έφυγε» o «Μητσούνης» – Θλίψη για τον επιχειρηματία που έγραψε ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση

Ο «Μητσούνης» Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν «καφέ ντελ μαρ» στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί» λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Το αντίο του Αντώνη Ρέμου

Συντετριμμένος ο Αντώνης Ρέμος, αποχαιρέτησε τον φίλο του με μία φωτογραφία τους στα social media, ευχόμενος «Καλό Παράδεισο».

Ο Γιώργος Γιαννάκης είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένα καφέ μπαρ και εστιατόρια, αφού εκτός από το ιστορικό «καφέ ντελ μαρ» είχε και το εστιατόριο «φύκι φύκι».

«Πάρα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, πρόσχαρος, όπου είχε ασχοληθεί ως επιχειρηματίας ήταν επιτυχημένος. Πάντα με το χαμόγελο και κυρίως βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο» λέει ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Αλαγιάννης.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.