ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε το πρώτο νέο σχέδιο που παρουσίασε η Converse μετά από 98 χρόνια

Δείτε το πρώτο νέο σχέδιο που παρουσίασε η Converse μετά από 98 χρόνια

Το πρώτο νέο σχέδιο μετά από σχεδόν 100 χρόνια, παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία Converse.

Τα Chuck Taylor All Star II, διαθέτουν την τεχνολογία της NikeLunarlon, η οποία ενισχύσει σημαντικά την άνεση, διατηρώντας παράλληλα την ίδια διάσημη εμφάνιση του.

Τα παπούτσια που είναι επανασχεδιασμός, πήραν το όνομά τους από τον Charles Taylor, ο οποίος έπαιξε μπάσκετ μόλις 10 χρόνια αφότου ανακαλύφθηκε το άθλημα. Ο Taylor έπαιξε για την Firestone Non-Skids στο Οχάιο, μια ημι-επαγγελματική ομάδα που ανήκε στον κατασκευαστή του ελαστικού. Αλλά το 1922, δέχτηκε μια δουλειά ως πωλητής στην Converse, παράλληλα με το μπάσκετ. Converse Chuck Taylor All Star II

Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1920 και του ’30, ο Taylor έπαιξε για την ομάδα της Converse και έχτισε το σήμα μέσω μιας δημόσιας εκστρατείας. Η Converse πρόσθεσε το όνομά του Taylor στα παπούτσια μετά από 15 χρόνια και σήμερα τα ξαναφέρνει στην αγορά.

Από τότε, η μάρκα έχει κερδίσει και τα δύο φύλα, έχει ξεπεράσει τις φυλετικές διακρίσεις και τις πολιτιστικές γραμμές για να καταλήξει να γίνει μια εικονική επιλογή στην ντουλάπα. Converse Chuck Taylor All Star II

Βγήκε στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την Τρίτη 28 Ιουλίου και κοστίζουν περίπου 70 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.