Chrissy Teigen: Με κοτόπουλο πάνω στον γοφό δίπλα στην πισίνα (εικόνες)

Chrissy Teigen: Με κοτόπουλο πάνω στον γοφό δίπλα στην πισίνα (εικόνες)

Το μοντέλο Chrissy Teigen, σύζυγος του τραγουδιστή John Legend, αποφάσισε να κάνει κάτι πρωτοποριακό. Συνδύασε το μεγάλο της πάθος για τη μαγειρική με την άλλη της αγάπη το μόντελινγκ, για να προωθήσει το νέο της βιβλίο μαγειρικής. 

Η Chrissy πόζαρε δίπλα από μία πισίνα, με σέξι μαγιό και ένα πιάτο με κοτόπουλο πάνω στους γοφούς της. Μέσα στην πισίνα ο John, προσπαθεί να αρπάξει ένα κομματάκι και η πανέμορφη σύζυγός του του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα.

Δείτε το βίντεο με το κοτόπουλο που έγινε viral σε μία ημέρα.

Η Chrissy Teigen είναι αμερικανίδα, μοντέλο για τα Sports Illustrated και παντρεμένη με τον διάσημο τραγουδιστή που κέρδισε Grammy , τον John Legend.

Το όνομά της είναι Christine Diane “Chrissy” Teigen και γεννήθηκε το 1980 από μητέρα Ταϊλανδέζα και πατέρα Νορβηγό. Εζησε στη Χαβάη, στο Αϊντάχο και στο Σηάτλ πριν η οικογένειά της μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Την ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ εκείνη δούλευε σε ένα κατάστημα με είδη σέρφινγκ.

Εγινε μοντέλο για τα μεγαλύτερα περιοδικά και τις καλύτερες φίρμες στον κόσμο. Ο τραγουδιστής Legend την χρησιμοποίησε για ένα βίντεο κλιπ και έτσι γνωρίστηκαν, το 2006. Πήγε στο σπίτι του να γνωριστούν και τον βρήκε να σιδερώνει τα πουκάμισά του. Ηταν η πρώτη τους γνωριμία αλλά ξανασυναντήθηκαν το 2007 και άρχισαν να βγαίνουν.

«Τον άφησα μόνο του για ένα διάστημα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνδρα είναι να τον κλειδώσεις μέσα και να αναρωτιέται, μα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω;, δήλωσε το διάσημο φωτομοντέλο στο Cosmopolitan.

Παντρεύτηκαν το 2013 στην Ιταλία, στην Λίμνη Κόμο και από τότε είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Το πάθος της Chrissy είναι η μαγειρική και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει, γεμίζοντας το instagram με φωτογραφίες από συνταγές, ενώ έχει και ένα μπλογκ μαγειρικής, το sodelushious.com.

«Πάντα μου άρεσε να μεγειρεύω και να κάνω τους άλλους γύρω μου ευτυχισμένους. Δεν με ενδιαφέρει να μιλάω μόνο για μόντελινγκ. Το μπλογκ μου με κάνει να νιώθω ότι μοιράζομαι πράγματα και είμαι θετική», δηλώνει. Εγινε έτσι κριτής σε ριάλιτι μαγειρικής, έχει εκπομπή στο Cooking Channel με τίτλο Chrissy Teigen’s Hungry, και ζει μια αλλιώτικη ζωή.

Η διάσημη συνταγή της Chrissy Teigen:

Εδώ πρωταγωνιστεί το βίντεο του συζύγου της Stereo:

Η Chrissy Teigen ράγισε καρδιές όταν τον Ιανουάριο του 2015 ανέβασε στο instagram φωτογραφία της όπου φαίνεται με τις ραγάδες ψηλά στο εσωτερικό των μηρών της.

Αυτό την έκανε ακόμη πιο αγαπητή στα εκατομμύρια των φαν που την ακολουθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.