ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα μόδα στην Κίνα! «Φυτρώνουν» λουλούδια στα κεφάλια τους [εικόνες]

Νέα μόδα στην Κίνα! «Φυτρώνουν» λουλούδια στα κεφάλια τους [εικόνες]

Αυτή είναι η νέα μόδα στην Κίνα, και συγκεκριμένα στο Πεκίνο, και «φοριέται» (προς το παρόν) στα μαλλιά.

Κατά τη γνώμη μας είναι ηλίθια μόδα, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε τους άλλους;

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η νέα μόδα στην Κίνα «απαιτεί» να φοράς στο κεφάλι σου ένα πλαστικό βλαστάρι, το οποίο φαίνεται από μακρυά σαν να έχει φυτρώσει ανάμεσα στα μαλλιά.

Το ποστίς πιάνεται με κλιπ στα μαλλιά και διατίθεται σε διάφορα σχέδια. Από βλαστάρια που καταλήγουν σε ωραία άνθη μέχρι και μικρές φασολιές.

Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά από που ξεκίνησε αυτή η νέα τρέλα των Κινέζων, ωστόσο, ορισμένα τοπικά Μέσα γράφουν ότι η μόδα ξεκίνησε από έναν δημοφιλή χαρακτήρα μιας κινεζικής τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων που ονομάζεται «Η ευγενική κατσίκα και ο μεγάλος κακός λύκος».

Τα ποστίς βλαστάρια τα φοράνε στα κεφάλια τους και κυκλοφορούν στους δρόμους του Πεκίνου όχι μόνο γυναίκες και κορίτσια αλλά και άνδρες. Δείτε τις φωτογραφίες: kina1 kina2 kina3 kina4 kina5 kina6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kina7
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.