ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί: Μπαμπάδες κάνουν πασαρέλα και τρελαίνουν την Νέα Υόρκη (φωτό)

Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί: Μπαμπάδες κάνουν πασαρέλα και τρελαίνουν την Νέα Υόρκη (φωτό)

Μία πολύ διαφορετική επίδειξη παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με αληθινούς μπαμπάδεςνα παρουσιάζουν στην πασαρέλα τα καθημερινά τους ρούχα.

Την επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο The Standard Hotel του Μανχάταν, υπογράφει ο κωμικός σελέμπριτι Τζος Οστρόβσκι και όπως είπε ο ίδιος στο Yahoo Style, δεν έμοιαζε με τίποτα απ’ όσα έχουμε δει η μόδα μέχρι σήμερα.

Πουά πυτζάμες, παντόφλες και αθλητικά ήταν μερικές από τις «δημιουργίες» που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα. Ο Οστρόβσκι, ο οποίος έγινε διάσημος το 2014 κερδίζοντας σχεδόν έξι εκατομμύρια φαν στο Instagram μέσα σε λίγους μήνες, είπε ότι βρήκε τα περισσότερα από τα «μοντέλα» του τα βρήκε μέσω Craigslist και κάποια άλλα ήταν μπαμπάδες που γνώριζε προσωπικά.

Τα μοντέλα μπαμπάδες περπάτησαν σε μία πασαρέλα με τεχνητό γρασίδι, ενώ πίσω τους μία οθόνη έδειχνε ένα σπίτι και για soundtrack έπαιζαν Bon Jovi, Eagles και Rod Stewart.

Ακόμα κι αν δεν υπήρχαν μπαμπάδες στο κοινό, πάνω στην πασαρέλα εμφανίστηκε κάθε είδος και στυλ μπαμπά: Ο μπαμπάς που φτυαρίζει το χιόνι από τον κήπο, ο Κυριακάτικος μπαμπάς, ο μπαμπάς μαστροχαλαστής, ο μπαμπάς ψήστης, ο μπαμπάς επιχειρηματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.