ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίλαμ Γκιλ: Η Ινδή θύμα bullying που κατέκτησε την Burberry [φωτο]

Νίλαμ Γκιλ: Η Ινδή θύμα bullying που κατέκτησε την Burberry [φωτο]

Η πανέμορφη 20χρονη που έχει κλέψει την καρδιά του Ζέιν Μαλίκ των 1D και έγινε η πρώτη Ινδή σε καμπάνια της Burberry, αποκαλύπτει ότι ήταν θύμα bullying στο σχολείο λόγω της καταγωγής της.

Η Νίλαμ Γκιλ, η οποία κατάγεται από από μια οικογένεια εργατικής τάξης στο Κόβεντρι, μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον εκφοβισμό που βίωσε από τους συμμαθητές στο σχολείο.

Μιλώντας σε μια ειλικρινή συνέντευξη με τη Σουζάνα Μπάτερ από το ES Magazine, το μοντέλο αποκάλυψε ότι οι συμμαθητές της στο σχολείο την φώναζαν «Πακιστανάκι».

«Ημουν παράξενη, ποτέ δεν ήμουν όμορφη ή εντυπωσιακή. Ολοι ήταν αηδιασμένος μαζί μου. Με κορόιδευαν, επειδή είχα λιγότερα χρήματα και φορούσαν τα εμπορικά σήματα των εταιρειών στις οποίες είμαι πλέον μοντέλο. Αυτό είναι πραγματικά ειρωνικό.»

Η Νίλαμ εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2013 στο Clothes Show και τον ίδιο χρόνο βρέθηκε στην πασαρέλα για τη βρετανική μάρκα Burberry. Παραδέχεται ότι αρχικά δεν είχε αρκετά χρήματα για να πάρει το τρένο μέχρι το Λονδίνο να πάει στην οντισιόν της.

Ωστόσο οι 100 λίρες που έδωσε για να πάει, σίγουρα άξιζαν τον κόπο, αφού πλέον γράφει ιστορία ως το πρώτο μοντέλο από την Ινδία στην Βρετανική εταιρεία.

Εμφανίστηκε σε διαφημιστική καμπάνια της Burberry πέρυσι, περπάτησε στην πασαρέλα για την Burberry Prorsum Φθινόπωρο Χειμώνας ’14 και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ρομέο Μπέκαμ (τον γιο του ποδοσφαιριστή) στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της μάρκας.

Η Νίλαμ εξηγεί ότι Burberry έκανε πιο σκούρο δέρμα της για τη φωτογράφιση. «Ηθελαν να με φαίνεται έντονα, γιατί ήμουν η πρώτη Ινδή στην εταιρεία και ήταν περήφανοι γι ‘αυτό»

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, εκείνοι που την κορόιδευαν κάποτε, σίγουρα κατάπιαν τη γλώσσα τους όταν την είδαν στην παρουσίαση του Κάνι Γουέστ στη Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Εκτός από την επιτυχία της στη βιομηχανία της μόδας, η Νίλαμ έχει επίσης γίνει πρωτοσέλιδο για τη σχέση της με τον ποπ σταρ και πρώην μέλος των One Direction Ζέιν Μαλίκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.