ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [φωτο]

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [φωτο]

To σακάκι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από το πιο απαραίτητα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας του σύγχρονου άντρα. Τα τελευταία χρόνια οι «στιλάτοι» άνδρες προτιμούν ντύσιμο με σακάκι – παντελόνι παρά κοστούμι.

Σικ το πρωί στη δουλειά, σικ το βράδι στην έξοδο. Όλη μέρα στους δρόμους σου δίνει την άνεση να «παίξεις»: με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα, με γιλέκο ή χωρίς, με πουκάμισο ή πλεκτό πόλο.

Με μάλλινο ή βαμβακερό παντελόνι, κατά προτίμηση φέτος κοτλέ που επιστρέφει στη μόδα δυναμικά ή ακόμα και με ελαφρώς φθαρμένο τζιν, ένα προσεγμένο σακάκι κάνει τη διαφορά. Πέρα από το κλασσικό μπλέιζερ που συνήθως είναι κάπως ελαφρύ για να φορεθεί μόνο του το χειμώνα, υπάρχουν αρκετές επιλογές υφασμάτων για τις πιο κρύες μέρες.

Το ύφασμα πρέπει να είναι γύρω στα 300 με 320 γραμμάρια και με «γλυκιά αφή». Αν υπάρχει άνεση χρημάτων κασμίρ-βαϊκούνα είναι ο ιδανικός συνδυασμός ή έστω 100% κασμίρ. Διαφορετικά ο συνδυασμός μαλλί (60-70 %) μετάξι (25-35%) και κασμίρ (5-15%) υπάρχει σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων στην αγορά και είναι απίθανα πανιά.

Ένα σακάκι ολικώς ή μερικώς φοδραρισμένο, με δύο κουμπιά ή δυόμιση (το λεγόμενο κρυφό) ή σταυρωτό αν είστε ψηλός και λιγνός, με ωραία πέτα και χωρίς βάτα ραμμένο πάνω στο σώμα σας είναι υπερσικ! Δείτε πέντε που φοριούνται πολύ φέτος στην Ιταλία…κι αν δε ξέρει ο Ιταλός τότε ποιός ξέρει?

Prince des Galles

Piccole Piastrelle

Peid de poule

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/232904/ta-5-sakakia-poy-kanoyn-ti-diafora-stin-antriki-ntoylapa-eikones#ixzz3pm1PvFZp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.