ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τέρμα τα μούσια – Αυτό είναι η νέα ανδρική μόδα που ξετρελαίνει τις γυναίκες! (φωτο, vid)

Τέρμα τα μούσια – Αυτό είναι η νέα ανδρική μόδα που ξετρελαίνει τις γυναίκες! (φωτο, vid)

Μετά από τις νέες αποκαλύψεις της Google, οι άνδρες με κοτσίδα θα γίνουν πιο περιζήτητοι ακόμη και από αυτούς με μούσια και τατουάζ.

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα με θέμα τα ανδρικά trends ομορφιάς, η Google ανακάλυψε πως η φράση «Man bun», δηλαδή «άνδρες με κοτσίδα» έχει τα περισσότερα κλικς στην μηχανή αναζήτησης.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των αναζητήσεων με τη συγκεκριμένη φράση εκτινάχθηκε στα ύψη φέτος, δείχνοντας έτσι πως οι γυναίκες έχουν πλέον μεγάλη αδυναμία στους άνδρες με κοτσίδα.

Ωστόσο τι ακριβώς εννοούμε με την φράση «Man bun» και ποια κοτσίδα άνδρα έχει γίνει περιζήτητη;

Η Google εξηγεί πως αρχικά ο όρος είχε συνδεθεί με τον άνδρα που έχει αρκετά μακρυά μαλλιά και συγκεκριμένα με τον ηθοποιό Jared Leto, από τον οποίο το trend επανήλθε στην επιφάνεια. Ωστόσο τα περισσότερα κλικαρίσματα που έγιναν φέτος ήταν με το όνομα του τραγουδιστή των «One Direction», Harry Styles, ο οποίος θεωρείται το πρότυπο του άνδρα με κοτσίδα.

«Αν και ποτέ δεν είχαμε στο μυαλό μας τον Hary Styles ως λαμπρό παράδειγμα του συγκεκριμένου trend, οι μηχανές αναζήτησης έδειξαν τι πραγματικά προτιμάνε οι χρήστες του διαδικτύου. Επίσης πολλά κλικς έχουν βίντεο στο You Tube με θέμα «πως να φτιάξω ανδρική κοτσίδα» ή «πως να μακρύνω τα μαλλιά μου»» εξήγησε άνθρωπος της Google. 3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.