Τα 7 λάθη στο αντρικό ντύσιμο και… πως θα τα αποφύγετε (φωτό)

Τα 7 λάθη στο αντρικό ντύσιμο και… πως θα τα αποφύγετε (φωτό)

Το αντρικό στιλ έχει κάποια συγκεκριμένα «μονοπάτια» επιτυχίας, τα οποία δεν αλλάζουν στην πάροδο των ετών. Υπάρχουν επτά μυστικά, τα οποία εγγυώνται πως δεν θα βγείτε… εκτεθειμένοι από το σπίτι.

1.To φαρδύ δερμάτινο μπουφάν

Ανεξάρτητα με τον τύπο σώματος που διαθέτετε, ένα φαρδύ δερμάτινο μπουφάν θα χαλάσει εντελώς την εικόνα σας, όπως και αν το ταιριάξετε.

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο είναι να δοκιμάσετε ένα μικρότερο σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην νιώθετε καθόλου άνετα φορώντας το. Το αμέσως επόμενο είναι το κατάλληλο για εσάς.

2. Το τζιν

Το λάθος συνήθως εντοπίζεται στα ψηλοκάβαλα και έχουν μια ενιαία γραμμή από την αρχή έως το τέλος.

Αποκτήστε ένα τζιν, το οποίο κουμπώνει σχεδόν στο ύψος της κοιλιάς και όχι του στομαχιού ενώ η γραμμή του ακολουθεί αυτή των ποδιών σας.

3. H «φθηνή» γραβάτα

Ενα από τα ελάχιστα αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει ο άνδρας είναι η γραβάτα. Η εικόνα μιας «φθηνής» γραβάτας μπορεί να καταστρέψει όλο το outfit.

H επιλογή μιας γραβάτας από μετάξι, η οποία θα έχει το κατάλληλο μάκρος. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να φτάνει μέχρι το κούμπωμα του παντελονιού.

4. To μάκρος στο παντελόνι

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες άντρες είναι που αφήνουν το πατζάκι του παντελονιού να «διπλώνει» πάνω από το παπούτσι

Ζητήστε από το ράφτη σας το εξής: Το παντελόνι να ακουμπάει ίσα-ίσα στο ξεκίνημα του παπουτσιού.

5. Ο γιακάς του πουκαμίσου

Συνήθως οι άντρες επιλέγουν πουκάμισο ανάλογα με το χρωματισμό του ή τα σχέδιά του, αδιαφορώντας για το πως κάθετε ο γιακάς πάνω τους.

Επιλέξτε γιακά, ο οποίος μπορεί να σταθεί όρθιος ακόμη και αν δεν φορέσετε γραβάτα. Το σωστό κολάρο τονίζει σωστά το πρόσωπό σας.

6. Η ζώνη

Μια κακή ζώνη μπορεί να χαλάσει την εικόνα και του πιο όμορφου παντελονιού.

Επιλέξτε μια κλασική δερματινη ζώνη και κυρίως προσέξτε το μάκρος της.

7. Το κοστούμι

Ενα κοστούμι, το οποίο δεν είναι στο μέγεθός σας θα σας κάνει να φαίνεστε το λιγότερο «ξένος» μέσα σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχύει ότι και στο δερμάτινο μπουφάν. Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος, δοκιμάστε πάντα ενα μικρότερο, μέσα στο οποίο θα νιώθετε τελείως άβολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.