ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαθήματα στιλ από τις πρωτεύουσες της μόδας: Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα (φωτο)

Μαθήματα στιλ από τις πρωτεύουσες της μόδας: Έτσι φοράνε το μαύρο φόρεμα (φωτο)

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε το LBD, δηλαδή το μικρό μαύρο φόρεμα, καθώς ταιριάζει με όλα, μπορεί να φορεθεί παντού, κρύβει τις ατέλειες και δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με το μαύρο φόρεμα είναι αμέτρητοι και αυτό αποδεικνύεται από το πως το συνδυάζουν γυναίκες σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Οι fashionistas σε Μιλάνο, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μπαρτσελόνα και Μπρούκλιν μας δείχνουν πως το ίδιο ρούχο «αντικατοπτρίζει» την κουλτούρα και του στιλιστικούς «κανόνες» των ανθρώπων από χώρα σε χώρα.

 1.Μπαρτσελόνα, Ισπανία

Μακρύ μαύρο φόρεμα και πέδιλα είναι ο συνδυασμός που προτιμούν οι Ισπανίδες. Το καπέλο και τα γυαλιά δεν χαρίζουν μόνο στιλ, αλλά «φανερώνουν» το πόσο ζεστή χώρα είναι η Ισπανία. Επίσης  πρωτότυπο είναι πως εκεί τα clutch δεν είναι μόνο βραδινό αξεσουάρ.

2.Λος Άντζελες

Μία τόσο glamour πόλη δεν θα μπορούσε να μην έχει και ανάλογους στιλιστικούς κανόνες. Ένα δηλαδή καθημερινό outfit στο L.A, μπορεί να αποτελείται από ένα μαύρο φόρεμα με σκισίματα, χρυσά βραχιόλια, μεγάλα σκουλαρίκια και ιδιαίτερα γυαλιά.

3.Brooklyn, New York

Ένα μακρύ bodycon μαύρο φόρεμα που μας θυμίζει τη δεκαετία του ’90, είναι το αγαπημένο ρούχο των fashionistas στην Νέα Υόρκη. Ένα ζευγάρι άνετα sneakers και μία backpack στην πλάτη είναι ο ιδανικός συνδυασμός για βόλτα στην πόλη.   

Το outfit της φωτογραφίας θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει και μία Ελληνίδα, αφού δεν απέχουν πολύ τα γούστα μας με την γειτονική χώρα. Ένα girly μαύρο φόρεμα, λοιπόν, μπορεί να συνδυαστεί όλες τις ώρες με ένα μαύρο δερμάτινο jacket και suede μποτάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Γαλλίδες έχουν εξελίξει ένα βήμα παραπάνω το «LBD», αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα σικ. Έτσι, εκεί θα δεις την casual εκδοχή του βραδινού μαύρου φορέματος το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με μπαλαρίνες και minimal αξεσουάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.