ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τα… “έδωσαν” όλα οι “Άγγελοι” της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη: Ενα λαμπερό σόου με πανέμορφα μοντέλα (φωτό & βίντεο)

Τα… “έδωσαν” όλα οι “Άγγελοι” της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη: Ενα λαμπερό σόου με πανέμορφα μοντέλα (φωτό & βίντεο)

Είναι μία από τις πιο περιζήτητες δουλειές στο κόσμο της μόδας, ένα συμβόλαιο που εξασφαλίζει την επιτυχία των νεαρών μοντέλων. 

Το σόου της Victoria’s Secrtet αποτελεί σταθμό στην καριέρα ενός μοντέλου αλλά και το εισιτήριο που θα εξασφαλίσει στα μοντέλα που θα περπατήσουν στο catwalk του μία λαμπρή καριέα στον χώρο της μόδας.

Ο ενθουσιασμός ήταν απερίγραπτος για τις δύο κολλητές Gigi Hadid και Kendall Jenner οι οποίες έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στην πασαρέλα της Victoria’s Secret το βράδυ της Τρίτης, στη Νέα Υόρκη. 

Τα δύο 20χρονα μοντέλα έκαναν το ντεμπούτο τους δίπλα στους καταξιωμένους πια «Αγγέλους»: την Adriana Lima, την Candice Swanepoel και την Lily Aldridge η οποία φόρεσε και το «Fantasy Bra» των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η χαμογελαστή Gigi περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου οίκου εσωρούχων με την Selena Gomez να τραγουδάει ένα από τα τελευταία της κομμάτια. 

Η αδερφή των Kardashian έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το καλλίγραμμο σώμα της όσο και με το εκθαμβωτικό χαμόγελό της στην πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα. Φορώντας εσώρουχα σε αποχρώσεις του κόκκινου έδωσε έναν άλλο αέρα στο σόου και φυσικά καταχειροκροτήθηκε. 

Κάθε ένα από τα μοντέλα περπάτησε δύο φορές στην πασαρέλα δύο φορές με την Kendall να δείχνει ιδιαίτερα άνετη αφού η εμπειρία της στην εβδομάδα μόδας μόνο καλό φαίνεται πως της έκανε. 

Μπορεί οι δύο εμφανίσεις της Kendall να ήταν σούπερ σέξι, η Gigi Hadid αντίθετα στην πρώτη εμφάνιση βγήκε με αθλητικό λουκ φορώντας ακόμη και παντελόνι. Και μπορεί να μας αρέσει ότι κι αν φορέσει ωστόσο η δεύτερη εμφάνισή της ήταν το κάτι άλλο αφού το κοινό την αποθέωσε όταν εμφανίστηκε με πράσινα, δαντελένια, εσώρουχά και φτερά πεταλούδας.

Οι δύο κολλητές ήταν σε άψογη κατάσταση όχι απαραίτητα εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους αλλά γιατί είχαν κάνει καλή προετοιμασία πριν ανέβουν στην πασαρέλα η οποία και τις δικαίωσε στο τέλος. 

Η Kendall κατάφερε τελικά να απαρνηθεί τα burger και το junk food που είναι γνωστό ότι λατρεύει και την… έβγαλε με βραστά αυγά και φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη, προκειμένου να φορέσει τα σέξι εσώρουχα του οίκου.  

Η Gigi από την άλλη εκτός από την διατροφή που ακολούθησε, πήγαινε δύο με τρεις φορές την ημέρα στο γυμναστήριο, για τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, προκειμένου να χτίσει το κορμί που επιβάλλεται να έχει κάποια για να ανέβει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret. 

H Rihanna μπορεί να μην τραγούδησε στο catwalk αλλά έστειλε στα μοντέλα μπαλόνια στα οποία αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σας παιδιά. Σπάστε το απόψε. Θα σας δω όλους την επόμενη φορά. Με αγάπη Rihanna».

Ο 25χρονος Weeknd, που βγαίνει με την αδερφή της Gigi, Bella Hadid, τραγούδησε το κομμάτι «Can’t Feel My Face» ενώ τα πυροτεχνήματα στη σκηνή ανέβασαν την διάθεση στα ύψη. 

Μετά τα μοντέλα σύμβολο για τη Victoria Secret – Gisele Bundchen, Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima και Claudia Schiffer – ήταν σειρά της Lily Aldrige να περπατήσει στην πασαρέλα με τον πιο ακριβό στηθόδεσμο της διάσημης εταιρείας εσωρούχων.

Η 29χρονη, που είναι παντρεμένη με τον ροκ σταρ των Kings of Leon, φόρεσε τον στηθόδεσμο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο φέτος συμβόλιζε τις πολύχρωμες εκρήξεις στον ουρανό.

Συνολικά χρειάστηκαν 685 ώρες για να τοποθετηθούν τα 6.500 και 14 διαφορετικών ειδών πετράδια.

Το σετ ολοκλήρωσε η διαμαντένια ζώνη και το εσώρουχο που ήταν στολισμένο με 126 διαμάντια και άλλα 400 πολύτιμα πετράδια.

Για 16η φορά η Adriana Lima ανέβηκε στη πασαρέλα του διάσημου οίκου εσωρούχων. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα ζευγάρι nude, δαντελένια, εσώρουχα και για ακόμη μία φορά ήταν κάτι παραπάνω από εκθαμβωτική. 

Η πασαρέλα της Victoria’s Secret είχε όμως και χαρακτήρα συμφιλίωσης. Ενώ τα μοντέλα έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο catwalk, κάτω η Kris Jenner φωτογραφίζονταν με την Catlyn, πρώην Βruce Jenner.

Έπειτα από μία ταραχώδη χρονιά οι δύο πρώην σύζυγοι μίλησαν και πάλι και παρά το γεγονός ότι δεν κάθισαν σε διπλανές θέσεις φαίνεται πως έχει σπάσει πια ο πάγος ανάμεσά τους. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.