ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kendall Jenner – Gigi Hadid: Η παρθενική τους εμφάνιση στο show της Victoria’s Secret [φωτό]

Kendall Jenner – Gigi Hadid: Η παρθενική τους εμφάνιση στο show της Victoria’s Secret [φωτό]

Φαντασμαγορικό ήταν και το 20ο show της Victoria’s Secret που έγινε το βράδυ της Τρίτης 10 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, συγκεντρώνοντας όλη την ελίτ των μοντέλων. 

Τα βλέμματα και τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεψαν όμως, η Kendall Jenner και η Gigi Hadid. Οι δύο φίλες έκαναν το ντεμπούτο τους στο show του διάσημου οίκου εσωρούχων και έκλεψαν την παράσταση. 

Η αδελφή των Kardashian φορώντας εσώρουχα σε αποχρώσεις του κόκκινου έδωσε έναν άλλο αέρα στο σόου και φυσικά καταχειροκροτήθηκε, ενώ από κάτω ήταν τόσο η μητέρα της Kris Jenner όσο και ο πατέρας της Bruce Jenner που έγινε Caitlyn. 

 Η Kendall κατάφερε τελικά να απαρνηθεί τα burger και το junk food που λατρεύει και την έβγαλε με βραστά αυγά και φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη, προκειμένου να φορέσει τα σέξι εσώρουχα του οίκου.

Απ΄την άλλη η Gigi από την άλλη εκτός από την διατροφή που ακολούθησε, πήγαινε δύο με τρεις φορές την ημέρα στο γυμναστήριο, για τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, προκειμένου να χτίσει το κορμί που επιβάλλεται να έχει κάποια για να ανέβει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.