ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι τσάντες- πουγκιά είναι η πιο hot πρόταση της σεζόν (φωτο)

Οι τσάντες- πουγκιά είναι η πιο hot πρόταση της σεζόν (φωτο)

Οι τσάντες-πουγκιά επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας και απογειώνουν κάθε μας εμφάνιση!

pictures1

 

Κομψά τσαντάκια φορεμένα σαν backpack στην πλάτη ή κρεμασμένα στον έναν ώμο, ταιριάζουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας και χαρακτήρα και σίγουρα θα γίνουν η μεγαλύτερη fashion εμμονή σου αυτή τη σεζόν.

Oversized πουγκιά για καθημερινές εμφανίσεις θα σου λύσουν τα χέρια με τον πιο stylish τρόπο, μικρότερα τσαντάκια που σου θυμίζουν κάτι από εφηβεία θα σου χαρίσουν ένα απίστευτα girly chic στυλ, ενώ bucket bags με ιδιαίτερα χρώματα και prints θα γίνουν οι σύμμαχοί σου για statement looks κάθε στιγμή της ημέρας.

Επέλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου και βιάσου να το κάνεις δικό σου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι να βρεις το ιδανικό, ρίξε μια ματιά στα bucket bags των fashionistas:f0d344386a9006b3 Bucket-Bag.xxxlargebucket-bagsalvatore-ferragamo-bucketbagblackbag0275ee4a622e4dfb lod4321

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.