ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Προσοχή στα χρώματα: Πώς να κάνετε τις σωστές επιλογές σε κουστούμια και παπούτσια (φωτό)

Προσοχή στα χρώματα: Πώς να κάνετε τις σωστές επιλογές σε κουστούμια και παπούτσια (φωτό)

Οι χρωματικοί συνδυασμοί κουστουμιών και παπουτσιών σίγουρα δεν είναι… επιστήμη.

Επειδή όμως λάθη γίνονται, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους άνδρες πώς θα πρέπει να επιλέξουν παπούτσια, ώστε να ταιριάξουν τέλεια με το κουστούμι τους και να χαρίσουν στον εαυτό τους ένα ακαταμάχητο στιλ. 

Μαύρο κουστούμι

Με ένα μαύρο κουστούμι, η επιλογή οποιουδήποτε άλλου χρώματος σε παπούτσι θα μετέτρεπαι το ντύσιμο σε casual. Γι αυτό με μαύρο κουστούμι, μόνο μαύρα παπούτσια.

Μπλε Indigo

To mπλε Indigo είναι πιο ανοιχτό από το navy και είναι μία ιδανική επιλογή κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια διαφορετικού στιλ. Εξάλλου όσο λιγότερο «business professional» είναι το χρώμα του κουστουμιού, έχετε και περισσότερες χρωματικές επιλογές για τα παπούτσια. 

Τα σαμπανιζέ κουστούμια είναι στις επιλογές που έχει ένας άνδρας για πιο επίσημες καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Η επιλογή αυτού του κουστουμιού, δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού με παπούτσια από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων όπως λευκά, μαύρα, καφέ, ακόμα και μπλε.

Ενα ανθρακί κουστούμι περιορίζει πολύ τις επιλογές στο παπούτσι, όπως και με το μαύρο εξάλλου. Ιδανικά θα ταίριαζε ένα μαύρο ή ένα βαθύ μπορντό.

Ενα κουστούμι σε γκρι χρώμα αφήνει περισσότερες επιλογές σε παπούτσι, ενώ επιτρέπει και κάποιους πειραματισμούς. Ενα κλασικό μαύρο παπούτσι συνδυάζεται με τα περισσότερα γκρι κουστούμια. Ωραίο σετάρισμα γίνεται και με καφέ παπούτσια, ωστόσο εκεί θα πρέπει να πειραματιστείτε για να δείτε ποια απόχρωση του καφέ θα ταιριάξει καλύτερα με το κουστούμι σας. 

Εαν έχετε στην ντουλάπα σας ένα κουστούμι σε απόχρωση του μπεζ-χακί για κάποιες καλοκαιρινές περιστάσεις φροντίστε να το συνδυάσετε με παπούτσια σε αποχρώσεις του μπλε, του γκρι, του καφέ και όχι με μαύρα. 

Ανοιχτό γκρι

Ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι σας αφήνει πολλές επιλογές για να διαλέξετε παπούτσια. Μαύρα, αλλά και σε αποχρώσεις του καφέ θα ταιριάξουν απόλυτα.

Σκούρο μπλε (Navy)

Το σκούρο μπλε (Navy) κουστούμι είναι αυτό που βρίσκεται στις περισσότερες ανδρικές ντουλάπες. Είναι ιδανικό για έξοδο, για επίσημη περίσταση, αλλά και για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα είναι ένα από τα πλέον «ευέλικτα χρώματα» για να συνδυαστεί με χρωματισμούς παπουτσιών. Επιλέξτε μαύρο, καφέ και μπορντό ανάλογα με την περίσταση. Μαύρα παπούτσια είναι πιο επίσημα, τα καφέ δείχνουν πιο casual διάθεση, ενώ τα μπορντό είναι για πιο χαλαρή διάθεση.

Λευκό με απαλή ρίγα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενα λευκό κοστούμι με απαλή ρίγα είναι ιδανικό όταν ο καιρός είναι ζεστός και συνδυάζεται άψογα με ανοιχτό καφέ παπούτσι είτε δερμάτινο είτε σουέντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.