6 ιδιαίτερες προτάσεις για να φορέσεις με στυλ το graphic t-shirt σου! (φωτο)

6 ιδιαίτερες προτάσεις για να φορέσεις με στυλ το graphic t-shirt σου! (φωτο)

Το αγαπημένο σου μπλουζάκι γίνεται σύμμαχος για statement εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι τα logo t-shirts μπορούν να φορεθούν μόνο σε casual εμφανίσεις ή στο γυμναστήριο, κάνεις μεγάλο λάθος!

Πόνταρε σε μοντέρνα mix&match σύνολα για να μετατρέψεις το πιο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου στο πιο hot item για τα πιο μοντέρνα λουκ της σεζόν.

Φόρεσέ το graphic tee σου με μια κλασσική πένσιλ φούστα και pumps, συνδύασέ το με glamorous κομμάτια που θα φορούσες μόνο σε ένα πολύ επίσημο event ή απλά με το skinny παντελόνι και τα sneakers σου για τέλειες καθημερινές εμφανίσεις!

Δες 5+1 απίστευτους συνδυασμούς για να εμπνευστείς:

#11

#22

#33

#44

#55

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#66

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.