Τι συνέβη πραγματικά με την αναπληρωματική Μις Ελλάς- Την απέβαλαν ή όχι για ανάρμοστη συμπεριφορά;

Τι συνέβη πραγματικά με την αναπληρωματική Μις Ελλάς- Την απέβαλαν ή όχι για ανάρμοστη συμπεριφορά;

Τι συνέβη με την αναπληρωματική Μις Ελλάς και Μις Τουρισμός 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη, κι επέστρεψε στη χώρα μας, αφήνοντας πίσω της τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World; Την απέβαλαν ή οχι για ανάρμοστη συμπεριφορά;

Ο διοργανωτής των καλλιστείων «Σταρ Ελλάς», Βασίλης Πρεβελάκης, μιλώντας σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν, επισημαίνοντας πως το 21χρονο μοντέλο δεν αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, αλλά επέστρεψε άρον-άρον στη χώρα μας για οικογενειακούς λόγους.

«Ενα πολύ συγγενικό πρόσωπο της Θεοδώρας έπαθε ένα ατύχημα και πήγε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα τρελάθηκε γιατί πρόκειται για τη γιαγιά της που είναι άτομο μεγάλης ηλικίας. Κανονίσαμε με τους διοργανωτές του διαγωνισμού να αποχωρήσει για να είναι κοντά στη γιαγιά της. Αυτό έγινε και τίποτε άλλο», δηλώνει ο κ. Πρεβελάκης.

Όσον αφορά στα «περί ανάρμοστης συμπεριφοράς» ο ίδιος τονίζει: «καμία σχέση. Όταν μίλησα με την ιδιοκτήτρια του Miss Kosmos, Τζούλια Μόρλεϊ συζητήσαμε για το θέμα της γιαγιάς της. Δεν μου είπε καμία κουβέντα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Είναι πολύ άσχημο να έχει κάποιος ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και να ακούει διάφορους να λένε ο,τι θέλουν». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου με 113 διαγωνιζόμενες από όλον τον κόσμο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.