Η τελευταία τάση της μόδας που λατρεύουν οι star: Ρούχα σε στιλ πιζάμας και νυχτικιάς! (φωτό)

Η τελευταία τάση της μόδας που λατρεύουν οι star: Ρούχα σε στιλ πιζάμας και νυχτικιάς! (φωτό)

Πολυτελή εσώρουχα φορεμένα σε απογευματινές ή βραδινές εξόδους. Κάτω από παλτό, από μια βελούδινη κάπα, ένα δερμάτινο μπουφάν ή και σκέτα όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Η Ριάνα και η Μπιγιονσέ κυκλοφορούν με τις ρόμπες τους χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Από την άλλη η Αμάντα Σέιφριντ, η Σίρσα Ρόναν και η Λίλι Άλτριτζ με το κομπινεζόν τους.

 Ενώ άνετες ποζάρουν με πιζάμες και εντεκάποντα η Κέιτ Μπλάνσετ, η Σελίνα Γκόμεζ και η Τζέιμι Κινγκ.

Τα εσώρουχα θα φορεθούν πολύ εκτός σπιτιού. Τον τόνο έδωσαν οι επιδείξεις μόδας για την άνοιξη του 2016. Εφαρμοστά μεταξωτά κομπινεζόν (Celine), καμιζόλες με δαντελένιες λεπτομέρειες συνδυασμένες με μεταξωτές ρόμπες και παντελόνια (Givenchy) και βίντατζ σουτιέν φορεμένα με πιζάμες που ρέουν (Alexander Wang).

Πριν καμαρώσετε με το boudoir look εκτός κρεβατοκάμαρας θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικές λεπτομέρειες. Η ιέρεια των σέξι εσωρούχων, Γουέντι Νίκολ, της οποίας δημιουργίες φορούν με λατρεία η Μπιγιονσέ (σε συναυλία των U2), η Τζέσικα Άλμπα και η Τζεμάιμα Κέρκ, απαγορεύει τον συνδυασμό κομπινεζόν με γόβα στιλέτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τακούνι, κατά την Νίκολ, πρέπει να έχει πλάτος, διότι τα χοντρά τακούνια αφαιρούν την σεξουαλικότητα, που αποπνέει ένα ατίθασο εσώρουχο. Το δεύτερο είναι το τσαντάκι, αν κρατάτε το κατάλληλο τσαντάκι κανείς δεν θα νομίσει ότι πάτε γραμμή για ύπνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.