ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι εξηγήσεις της Μις Ελλάς- Γιατί δεν πήρε μέρος τελικά στο διαγωνισμό Μις Κόσμος!

Οι εξηγήσεις της Μις Ελλάς- Γιατί δεν πήρε μέρος τελικά στο διαγωνισμό Μις Κόσμος!

Χαμός έγινε τις τελευταίες μέρες  με την Μις Ελλάς Θεοδώρα ντε Μοράις Μούσχουρη.

Η ίδια βρισκόταν στην Κίνα για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά…

Όλα δείχνουν ότι το μοντέλο εγκατέλειψε την Κίνα λόγω της ανοργανωσιάς της ελληνικής αποστολής.

Η ίδια μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι: «Την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά. Τη δεύτερη μέρα άρχισε η προετοιμασία και πήγα εκεί και μου είπαν “δεν μπορείς να συμμετέχεις στις δραστηριότητες γιατί δεν μας έχεις φέρει αυτά που έχουν ζητηθεί”. Εγώ τους είπα ότι δεν γνωρίζω και μου είπαν “η διοργάνωσή σου δεν σε έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει γράφει ρητά ότι χρειάζονται απαραίτητα στον διαγωνισμό αυτά τα πράγματα (σ.σ. βίντεο και κάποια φιλανθρωπία), δεν είναι κάτι που μπορούμε να ξεπεράσουμε έτσι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα την ελληνική διοργάνωση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site. Μια μέρα πριν φύγω η θέση της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του Miss World ήταν άδεια. Πήγα εκεί και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα», ανέφερε.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.