ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το ρούχο που θα σε βοηθήσει να «καμουφλάρεις» με στιλ τα κιλά των διακοπών! (φωτό)

Αυτό είναι το ρούχο που θα σε βοηθήσει να «καμουφλάρεις» με στιλ τα κιλά των διακοπών! (φωτό)

Ο πιο stylish τρόπος, να κρύψεις τα περιττά κιλάκια που πήρες στις γιορτές…

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, σίγουρα η πρώτη σου επιλογή δεν είναι το στενό σου παντελόνι!

Για να νιώθεις πιο άνετα μετά τις γιορτινές… ατασθαλίες, πόνταρε σε oversized κομμάτια και χαλαρά πουλοβεράκια για να χαρίσεις και έξτρα πόντους στυλ στις χειμερινές εμφανίσεις σου!

Το φαρδύ πουλόβερ είναι αυτό που θα κρύψει την ίσως πιο φουσκωμένη κοιλίτσα και συνδυασμένο σωστά μπορεί να είναι ιδιαίτερα κομψό, καμουφλάροντας τέλεια τα 2-3 κιλά που πήρες τις γιορτές. Μερικά τιπς για να επιλέξεις το σωστό:

-Προτίμησέ το σχετικά μακρύ ώστε να μπορεί να συνδυαστεί άνετα με κολάν ή skinny jean, κάνοντάς σε να νιώθεις άνετα.

-Φρόντισε το μαλλί του να είναι μαλακό, αλλά να μην σε τσιμπάει, έτσι ώστε πάνω από ένα φανελάκι να έχει ευχάριστη αίσθηση στο σώμα σου. Πολλές φορές αγοράζουμε πουλόβερ και καταλήγουμε να μην τα φοράμε ποτέ γιατί μας τσιμπάνε.

-Μπορεί τα έντονα χρώματα να είναι αγαπημένα της σεζόν, όμως στο oversized πουλόβερ είναι πιο ασφαλές να κινηθείς σε “βασικές” αποχρώσεις ώστε να είναι πιο ευκολοφόρετο. Το μαύρο το κάνει “βαρύ” και πιο ογκώδες και δεν αναδεικνύει την πλέξη του, όπως ένα πιο φωτεινό χρώμα, γι’ αυτό μην το προτιμήσεις. Λευκό, μπεζ και γκρι είναι ιδανικές αποχρώσεις καθώς το μαύρο κολάν και ένα skinny jean είναι τα ρούχα με τα οποία θα το φορέσεις περισσότερο και το σύνολο θέλεις να είναι φωτεινό και girlie. Μια ακόμα επιλογή για να το συνδυάσεις είναι μια μάξι αέρινη φούστα.

-Τα πουλόβερ με ζιβάγκο είναι πάντα πιο εντυπωσιακά. Αν δεν σε ενοχλεί ο κλειστός λαιμός και κυκλοφορείς αρκετά σε εξωτερικούς χώρους (γιατί σε κλειστούς χώρους με θέρμανση είναι ίσως δυσβάσταχτα) προτίμησέ το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δες τους πιο μοντέρνους τρόπους να φορέσεις το φαρδύ πουλοβεράκι σου: 5 432

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.