ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα παραμυθένια νυφικά παπούτσια του Jimmy Choο (φωτό)

Τα παραμυθένια νυφικά παπούτσια του Jimmy Choο (φωτό)

Ο Jimmy Choο μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά νυφικών παπουτσιών απλά παραμυθένια: Με φτερά, κρυστάλλους, δαντέλες. 

Για όσες το αποφασίσου, πάντως, ο διάσημος οίκος προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς στα κασταστήματά του. Η νύφη και οι φίλες τους που θα κλείσουν ραντεβού για να δοκιμάσουν τα νυφικά παπούτσια του Jimmy Choo θα μπορέσουν να απολαύσουν στο κατάστημα ένα ποτήρι σαμπάνια ενώ δοκιμάζουν τα αγαπημένα τους πέδιλα και στη συνέχεια να ζητήσουν τα αρχικά και την ημερομηνία του γάμου σας να αναγραφεί στο πάτο των νυφικών παπουτσιών.

Και επειδή τα καλύτερα πράγματα πρέπει να διαρκούν για πάντα ο οίκος αναλαμβάνει να αλλάξει χρώμα στα αγαπημένα σας Jimmy Choo μετά την γαμήλια τελετή, έτσι ώστε να μπορείτε να φοράτε τα γαμήλια παπούτσια σας σε μία ξεχωριστή βραδινή έξοδο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.