Η Lacoste αντικαθιστά το κροκοδειλάκι της (φωτό, βίντεο)

Η Lacoste αντικαθιστά το κροκοδειλάκι της (φωτό, βίντεο)

Μία ιστορική αλλαγή για καλό σκοπό, αποφάσισε η πασίγνωστη εταιρία ρούχων για τα polo μπλουζάκια της.

Το σήμα της Lacoste είναι από τα πιο χαρακτηριστικά, αν όχι το πιο χαρακτηριστικό, στον κόσμο, καθώς το πράσινο κροκοδειλάκι είναι συνώνυμο της εταιρίας. Όσα χρόνια και αν περάσουν τα polo μπουζάκια με το συγκεκριμένο logo στην περιοχή της καρδιάς, πάντα θα είναι στην μόδα, καθώς αποτελούν κλασσικά κομμάτια.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Γάλλους να αποφασίσουν μία ιστορική αλλαγή, αντικαθιστώντας το κροκοδειλάκι τους με δέκα είδη ζώων που είναι προς εξαφάνιση.

Σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Προστασίας της Φύσης, θα θέσουν σε κυκλοφορία 1.775 polo, τα οποία θα κοστίζουν 183 δολάρια το ένα και θα τα έσοδα θα διατεθούν για την διάσωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.