Τουρκάλα μοντέλο προκαλεί – Απειλεί την Ελλάδα με… οθωμανικά χαστούκια! (φωτό)

Τουρκάλα μοντέλο προκαλεί –  Απειλεί την Ελλάδα με… οθωμανικά χαστούκια! (φωτό)

Τελικά οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει εντελώς. Τουρκάλα μοντέλο δηλώνει εγγονή των Οθωμανών και απειλεί την Ελλάδα με… οθωμανικά χαστούκια!

Η Μερβέ Ακκανάτ η οποία είναι το μοντέλο που εξελέγη πρώτη την περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε σε συνέντευξη της, είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία.

«Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση, λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε «κλάδο ελαίας» στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η Μερβέ Ακκανάτ στην ίδια συνέντευξη δήλωσε χαρούμενη που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey και σημείωσε πως είναι περήφανη που θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στον διαγωνισμό Top Model Of World. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με την ηθοποιία ή να γίνει παρουσιάστρια. «Θα συνεχίσω μόνο την καριέρα μου ως μοντέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.