ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

“VIVE LA VIE” της Ολγας Καραβερβέρη!

“VIVE LA VIE” της Ολγας Καραβερβέρη!

“Αν η ζωή είναι ένα λουλούδι, οι αναμνήσεις είναι το άρωμά του. Αν μάθεις να ζεις τις στιγμές δεν πλήττεις ποτέ”. H επίδειξη ρούχων που έκανε στο Ζάππειο η ευφάνταστη σχεδιάστρια Ολγα Καραβερβέρη, η οποία έχει ενστερνιστεί απόλυτα την πιο πάνω φιλοσοφημένη ρήση του Σάιντ Μπεβ, που αποτελεί άλλωστε και πηγή έμπνευσης της πετυχημένης σχεδιάστριας για την καινούργια της συλλογή s/s 2018 που έχει τίτλο “ la vie” οπως διαβάσαμε και στο sissysworld.

“Έκρηξη” χρωμάτων και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια χαρακτήρισαν την συλλογή Υψηλής Ραπτικής της Olga Karaververis, για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018, η οποία άνοιξε επίσημα την 23η Athens Xclusive Designers Week.

Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη, η οποία, έχοντας ξεκινήσει από τον χώρο των νυφικών, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει «άλματα» και μας εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα, σχεδιάζοντας πρωτοποριακά βραδινά φορέματα της haute couture με την επωνυμία της, που θεωρούνται πλέον «must» για κάθε κομψή γυναίκα.

Εμπνευσμένη από τη ρήση του Γάλλου λογοτέχνη Σαιντ Μπεβ, η γνωστή σχεδιάστρια δημιούργησε υπέροχα ρούχα που αποπνέουν την χαρά της ζωής. Κάθε ένα από αυτά είναι ένα μοναδικό κομμάτι, όπως και η γυναίκα που επιλέγει να τα φορέσει.

Είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη ζωή και την απολαμβάνει σε όλο της το μεγαλείο! Είναι γυναίκα που δεν μπορείς να ξεχάσεις, μια γυναίκα με προσωπικότητα που ζει έντονα την κάθε στιγμή. Είναι δηλαδή φίλες μου, μια γυναίκα σαν και εμάς!

Τα υφάσματα που κυριάρχησαν στην εντυπωσιακή S/S 2018 συλλογή της Olga Karaververis “LA VIE” είναι πολυτελή, μεταξωτά, ανάλαφρα και αέρινα, 3D υφάσματα καθώς και δαντέλες σιφόν , migato μεταξωτά, χειροποίητες δαντέλες και κρόσια μεταξωτά, με γραφιστικά floral ντεσέν, σε μια εναλλαγή nude αποχρώσεων και έντονων χρωμάτων, όπως το σμαραγδί, το μπλε του κοβαλτίου και το εκτυφλωτικό κίτρινο.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια Αφροδίτη Χατζημηνά φορώντας μια κατακόκκινη δημιουργία Olga Karaververis, ερμήνευσε το “La Vie en Rose” της Edith Piaf συνοδεύοντας με την μελωδική φωνή της τις ευφάνταστες δημιουργίες, στο φινάλε της επίδειξης.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια πραγματικά λαμπερή βραδιά μόδας, όπου Fashion Editor & Stylist ήταν ο Δημήτρης Γραμματικογιαννάκης, ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει ο Χρήστος Καλούδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη βραδια μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.