Παπούτσια… ρολόγια- Δύο κορυφαίοι σχεδιαστές δημιούργησαν το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι (φωτο)

Παπούτσια… ρολόγια- Δύο κορυφαίοι σχεδιαστές δημιούργησαν το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι (φωτο)

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να διαβάσετε την ώρα στα… παπούτσια σας;

Οταν δύο σχεδιάστες λένε ότι αυτό γίνεται, τότε δεν μένει παρά να τους πιστέψουμε. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι σχεδιαστές είναι αγαπημένοι της Beyoncé. O διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών Giuseppe Zanotti, γνωστός για τα iconic stilettos του, συνεργάζεται με τον όλο και πιο δημοφιλή και πολλά υποσχόμενο σχεδιαστή μόδας αυτή την στιγμή. Αν και νεότερος στον χώρο από τον Zanotti, ο Christian Cowan έχει δημιουργήσει μια ισχυρή θέση και είναι αγαπητός σε διάσημες σταρ όπως η Beyoncé.

Oι δυo τους δημιούργησαν την πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή capsule συλλογή παπουτσιών που έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο show Christian Cowan άνοιξη/καλοκαίρι 2019.

Ο Cowan, του οποίου τα σχέδια φορούσε η Lady Gaga πολύ πριν αποφοιτήσει από το σχολείο, διαθέτει extravagant αισθητική (παγιέτες, φτερά, βινύλ) που ταιριάζει με εκείνη του Zanotti, ο οποίος ξέρει πώς να απογειώσει ένα τόσο δυναμικό παπούτσι.

Το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει δύο στιλ που αξίζουν ένα ολόδικο τους show: δύο ψηλά πέδιλα με πλατφόρμα και στην θέση όπου κανονικά υπάρχει λουράκι-μπαρέτα, δεσπόζει τώρα ένα επίχρυσο ρολόι με μπρασελέ.

https://www.instagram.com/p/BnuS8PthWBV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnrP2jdBO4a/?utm_source=ig_embed

Σε μια συλλογή που είναι γεμάτη από χρυσά ρολόγια, τα παπούτσια αυτά κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Μοιάζουν με γλυπτά σύγχρονης τέχνης και είναι άμεσα διαθέσιμα.

Τα υπόλοιπα σχέδια, -μεταξύ των οποίων το μαύρο πέδιλο με το εντυπωσιακό φτερό στο πίσω μέρος-, θα κυκλοφορήσουν το Φεβρουάριο του 2019.

https://www.instagram.com/p/Bn2MlfaBDC7/?utm_source=ig_embed

Τα iconic ζευγάρια με design που κόβει την ανάσα, είναι σίγουρα εκκεντρικά και θα τα φορέσουν ίσως οι πιο τολμηρές fashionista και σταρ.

Παρόλο που δεν είναι ευκολο να τα φορέσουμε, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα κοιτάζουμε.

Aν πάλι εσείς θελήσετε να τα αποκτήσετε, θυμηθείτε: πλέον δεν έχετε δικαιολογία να αργήσετε στο ραντεβού σας.

Giuseppe Zanotti

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.