ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παίκτρια του GNTM δηλώνει εδώ και χρόνια 22 χρονών- Αλλη Αθηνά μας βρήκε! (βίντεο)

Παίκτρια του GNTM δηλώνει εδώ και χρόνια 22 χρονών- Αλλη Αθηνά μας βρήκε! (βίντεο)

Να είσαι 60 και να θέλεις να δηλώσεις 50 το καταλαβαίνω, είναι η κρίση ηλικίας! Να είσαι όμως μετά βίας 30 και να επιμένεις κολλημένη στα 22, κάποιο υπαρξιακό θα το έχεις.

Μετά την Αθηνά του Power of love, αυτή τη σεζόν εμφανίστηκε νέο φυντάνι με κάποιες ληξιαρχικές εκκρεμότητες! Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου.

Η Εύη Ιωαννίδου μας πρωτοσυστήθηκε πέρυσι, ως παίκτρια του ριάλιτι «Nomads» του ΑΝΤ1 που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2017. Η Εύη είχε δηλωθεί στις κάρτες του παιχνιδιού ως 22χρονη.

Έναν χρόνο μετά, στις οντισιόν του «Greece’ s Next Top Model», το πανύψηλο μοντέλο με τους μεγάλους ώμους βρέθηκε μπροστά από τους κριτές και όταν ερωτήθηκε για την ηλικία της δήλωσε και πάλι ότι είναι 22 ετών.

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 2016, πριν ακόμα η Εύη γίνει ευρέως γνωστή μέσα από το «Nomads», είχε συμμετοχή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ως μοντέλο. Και μαντέψτε… Σωστά μαντέψατε, η Εύη ήταν και στις 3 Ιανουαρίου του 2016 δηλωμένη ως 22χρονη.

Κορίτσια κοιτάξτε το! La vie est belle για να είναι κολλημένο το ημερολόγιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.