Η Βίκυ Καγιά δίνει την απάντησή της για την Ιωάννα Μπέλλα

Η Βίκυ Καγιά δίνει την απάντησή της για την Ιωάννα Μπέλλα

Η Iωάννα Μπέλλα είναι το κορίτσι που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM -και μάλιστα έκανε και το opening των φετινών επεισοδίων- δημιουργώντας ντόρο με την απόρριψή της. Εκ του αποτελέσματος, βλέποντας δηλαδή πλέον τα πρόσωπα που έχουν επιλέξει οι τέσσερις κριτές για να μπουν στο σπίτι του GNTM, πράγματι δεν έψαχναν μια ομορφιά σαν αυτή της Ιωάννας Μπέλλα αλλά κάτι διαφορετικό.

Η εν λόγω κοπέλα λοιπόν, κόπηκε από την επιτροπή επειδή είχε κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα της. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άσχημη, αυτό σημαίνει ότι έχει δημιουργήσει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ στην εμφάνισή της το οποίο δεν μεταμορφώνεται εύκολα, αυτό δηλαδή που αναζητούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι πήγε στα Καλλιστεία, ένα θεσμό ο οποίος αναβίωσε αρκετά χρόνια μετά και τον είδαμε ή μάλλον προσπαθήσαμε να τον δούμε λόγω της κακής αναμετάδοσης στην τηλεόραση και κέρδισε τον τίτλο της Star Hellas 2018.

Πολλοί θεώρησαν ότι έτσι πήρε την εκδίκησή της. Κάθε άλλο. Επιβεβαίωσε ότι το GNTM και τα Καλλιστεία αντιπροσωπεύουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην εκπομπή “Φωλιά των Κου-Κου” για το συγκεκριμένο θέμα σχολίασε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε θεωρώ ότι την αδικήσαμε την Ιωάννα Μπέλλα. Είναι εκεί που πρέπει να είναι. Η Σταρ Ελλάς είναι μια ωραία γυναίκα. Στο Next Top Model και γενικά στο modeling πρέπει να είσαι ωραίο μοντέλο. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της βασίλισσας ομορφιάς και του μοντέλου.Ακούτε λίγο να μαθαίνετε. Η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε Σταρ Ελλάς και αυτό είναι που πρέπει να κάνει γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που όμως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και να κάνουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να της δώσουμε ένα χαμαιλεοντικό πρότυπο μοντέλου. δηλαδή να αλλάζει και να κάνει διαφορετικά πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.