ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φουστάνος: Η δήλωση για τις πλαστικές επεμβάσεις των κοριτσιών στο GNTM που θα συζητηθεί (βίντεο)

Φουστάνος: Η δήλωση για τις πλαστικές επεμβάσεις των κοριτσιών στο GNTM που θα συζητηθεί (βίντεο)

Αρκετές κοπέλες στο Greece’s Next Top Model παρά το νεαρό της ηλικίας τους υπεβλήθησαν σε κάποια πλαστική επέμβαση. Tι λέει για τις επεμβάσεις ένας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρούργους, ο Ανδρέας Φουστάνος;

«Η καλή πλαστική δεν πρέπει να είναι αντιληπτή, ούτε από τον πλαστικό, ούτε από εμένα τον ίδιο… Αν είναι καλή η παρέμβαση, μπορεί ούτε εγώ ο ίδιος να μην το αντιληφθώ… Αυτό είναι το μυστικό της πλαστικής χειρουργικής, άλλο αν δεν το κατέχουν όλοι» είπε στην κάμερα του Happy Day.

Και πρόσθεσε ο κύριος Φουστάνος: «Αν έρθει μία κοπέλα μικρόσωμη, αδύνατη και σου πει «κάνε μου το μαστό μου πέντε νούμερο». Ε, εντάξει… είναι ωραίο; Μπορεί η κοπέλα να μην το έχει συνειδητοποιήσει, εσύ γιατρός πρέπει να τη βάλεις στο σωστό δρόμο… Εγώ είμαι κάθετος σε όλα «Αν εγώ πιστεύω ότι αυτό που θα κάνω δεν είναι ωραίο, δεν το κάνω σε καμία γυναίκα»».

Ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αναφερθεί στις επώνυμες κυρίες, που τους έχει κάνει πλαστική και να πει την εξής ατάκα «Οι δημοσιογράφοι νομίζετε ότι έχουν κάνει αυτές οι κυρίες, που δεν έχουν κάνει κι όχι αυτές που έχουν κάνει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

gossiptv

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.