ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το 18χρονο μοντέλο που κόπηκε από το GNTM λόγω υπερβολικών πλαστικών… αποκαλύπτεται! (βίντεο)

Το 18χρονο μοντέλο που κόπηκε από το GNTM λόγω υπερβολικών πλαστικών… αποκαλύπτεται! (βίντεο)

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, όταν οι κριτές την στρίμωξαν για τις πλαστικές. Η Ηρώ Δημητροπούλου στη συνέχεια συζητήθηκε για τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία 2018 και το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη με διάθεση να μιλήσει για όλα.

«Ήθελα από 16 χρονών να κάνω την επέμβαση στο στήθος μου. Πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε πιο πολύ να ασχοληθώ στην Αμερική με το μόντελινγκ. Εγώ έκανα αίτηση για να δω τι μπορεί να μου προσφέρει το μόντελινγκ εδώ πέρα.

Να δω αν ταιριάζω εγώ σαν Ηρώ εδώ πέρα, να προσπαθήσω να κάνω κάποιες δουλειές εδώ. Πήγα στα Καλλιστεία για να κερδίσω κάποιο τίτλο. Γιατί από εμπειρία μια χαρά εμπειρία έχω. Πήγα στον Λίβανο και κέρδισα τη δεύτερη θέση που θα κέρδιζα και την πρώτη αν δεν ήμουν μόλις 18. Ήρθα εδώ και ήθελα να πάω και στα Καλλιστεία γιατί το είχα όνειρο από μικρό παιδάκι να δοκιμάσω. Έγινε ό,τι έγινε, αλλά δεν πειράζει, προχωράμε μπροστά», ανέφερε η Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία δήλωσε πως την ενδιαφέρουν τόσο το μόντελινγκ όσο και οι σπουδές της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

zappit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.