ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτσι ανακοίνωσαν στο μοντέλο τη δολοφονία του συζύγου της: «Ήταν σε κατάσταση σοκ…» (βίντεο)

Έτσι ανακοίνωσαν στο μοντέλο τη δολοφονία του συζύγου της: «Ήταν σε κατάσταση σοκ…» (βίντεο)

Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Βούλα, η σύζυγός του, μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Πώς όμως το μοντέλο έμαθε για τη δολοφονία του συζύγου;

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε στο Πρωινό: «Αυτό που μάθαμε ήταν ότι εκείνη την ώρα όντως βρισκόταν στην πασαρέλα. Και φυσικά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Αλλά σε μια επίδειξη μόδας τα κινητά δεν ακούγονται. Είναι δουλειά. Όταν τέλειωσε και πήγε στα παρασκήνια, εκεί ξαφνικά βρέθηκαν άνθρωποι από το οικείο της περιβάλλον, άνθρωποι που τους γνώριζε και της αποκάλυψαν την αλήθεια.»!

Και πρόσθεσε: «Εκεί κατέρρευσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της και έφυγε εκείνη την ώρα. Επειδή δεν την έβρισκαν στο κινητό της πήγαν στο Ζάππειο να την πάρουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

zappit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.