ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποθεώθηκε και απογειώθηκε η Ολγα Καραβερβέρη με τη νέα της συλλογή 

Αποθεώθηκε και απογειώθηκε η Ολγα Καραβερβέρη με τη νέα της συλλογή 

Το κοινό υποκλίθηκε, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, στη φετινή συλλογή της Ολγας Καραβερβέρη, με την ονομασία ‘ECLIPSE’ για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2018-2019!

Η συλλογή έγινε στο πλαίσιο της 24η Athens Xclusive Designers Week, στο Ζάππειο και συνοδευόταν από τα εντυπωσιακά γυαλιά των Οπτικών Φλεβαράκη και από τα καλαίσθητα παπούτσια της εταιρείας Mara Shoes.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια αποθεώθηκε από το κοινό της και απογειώθηκε. Και μπορεί να πρόκειται για μια κατακόρυφη απογείωση, κανείς όμως δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι η πορεία προς την κορυφή δεν της χαρίστηκε. Αντίθετα ήταν το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης, πεισματικής προσπάθειας που η Ολγα Καραβερβέρη σήκωνε στους ώμους της με υπομονή και επιμονή, αγόγγυστα και πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη, το οποίο της το χάριζε το πάθος και το μεράκι για τη δουλειά της και η αγάπη και σεβασμός για τις φίλες και πελάτισσες!

(ΜΠΙΛΗ ΤΖΩΡΤΖΗ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

(ΜΑΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΚΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΙΒΙΑΝ ΑΛΕΞΑΚΟΥ)

Δείτε πλούσιο υλικό από την εκπληκτική βραδιά μόνο στο sissysworld.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.