ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιωάννα Δεσύλλα: H πρώην παίκτρια του GNTM που δέχτηκε σκληρή κριτική

Ιωάννα Δεσύλλα: H πρώην παίκτρια του GNTM που δέχτηκε σκληρή κριτική

Από το GNTM αποχώρησαν παίκτριες λόγο του ότι οι κριτές θεώρησαν πως δεν μπορούν να εξελιχθούν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Κάποιες διαγωνιζόμενες πριν μπουν στο σπίτι του GNTM είχαν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και κάποιες όχι. Μια από τις παίκτριες που ήταν επαγγελματίας μοντέλο πριν αποφασίσει να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας είναι η Ιωάννα Δεσύλλα.

Η Ιωάννα Δεδύλλα είναι μια από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν από το Greece’s Next Top Model. Είχε ακούσει σκληρά σχόλια από τους κριτές του GNTM και συγκεκριμένα από την Βίκυ Καγιά που την είχε χαρακτηρίσει άψυχο μοντέλο. Παρόλο που είναι επαγγελματίας μοντέλο αποχώρησε γρήγορα από το ριάλιτι μόδας, καθώς οι κριτές θεώρησαν ότι δεν έχει την απαιτούμενη θέληση για να εξελιχθεί στο ριάλιτι μόδας. Τότε η ίδια αντέδρασε με την κριτική που δέχτηκε και κυρίως με το σχόλιο “άψυχο μοντέλο” της Βίκυς Καγιά. Μάλιστα η αποχώρηση της είχε προκαλέσει την οργή της Ειρήνης Ερμίδου, η οποία παραμένει στο παιχνίδι.

Η 19χρονη Ιωάννα κατάγεται από τη Λάρισα. Από 9 ετών κάνει πρωταθλητισμό στο TaeKwoDo και το 2017 αναδείχθηκε πρώτη στην Ευρώπη. Επίσης σπουδάζει Νομική στην Αθήνα. Από όταν ήταν 15 χρονών ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας μόδας. Η φράση που την εκφράζει είναι “Go hard or go home”. Μετά την αποχώρηση της από το GNTM συνεχίζει να εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τη ζωή της Ιωάννας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.