Μοντέλο της Vogue δείχνει τα χτυπήματα από το συντρόφό της και δηλώνει: «Με ανάγκασε να φάω ένα χαρτονόμισμα» (φωτο)

Μοντέλο της Vogue δείχνει τα χτυπήματα από το συντρόφό της και δηλώνει: «Με ανάγκασε να φάω ένα χαρτονόμισμα» (φωτο)

Η Κίρα Ντάις, ένα δημοφιλές μοντέλο που έχει εμφανιστεί στην Vogue της Ρωσίας και έχει συνεργαστεί με την Gucci, δεν διστάζει και μιλά για την φερόμενη επίθεση από τον σύντροφό της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει για την σοβαρότητα της ενδοοικογενειακής βίας.

Την Κυριακή, η 23χρονη Ντάις μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν το κακοποιημένο πρόσωπό της σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook που περιγράφει λεπτομερώς την υποτιθέμενη επίθεση, η οποία ισχυρίζεται πως έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου του τρέχοντας έτους.

Την ημέρα της υποτιθέμενης επίθεσης, η Ντάις, που είναι γνωστή επίσης με το όνομα Κίρα Φοξ, ισχυρίζεται ότι ετοιμαζόταν για μια δουλειά ως μοντέλο στην Κίνα, όταν ο φίλος της, της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Μόσχα.

«Μου πέταξε μια καρέκλα και μετά με χτύπησε πολύ άσχημα» έγραψε η Ντάις στο Facebook, στα ρωσικά.

«Έσκισε τα εσώρουχά μου και προσπαθούσε να με βιάσει με τα δάχτυλά του. Μετά από αυτά, έβαλε ένα χαρτονόμισμα στο στόμα και αναγκάζοντάς με να το φάω» ανέφερε η Ντάις. «Έσπασε τα έπιπλα του διαμερίσματός μου αποκαλώντας με πόρνη».

Λόγω της σοβαρότητας της φερόμενης επίθεσης, η Ντάις ισχυρίζεται ότι έπεσε αναίσθητη και πως ο φίλος της αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο, όταν οι γείτονες άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του διαμερίσματός της.

Στην συνέχεια, η Ντάις λέει ότι κατέφθασε η αστυνομία και πως μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου έλαβε θεραπεία για διάσειση.

Μετά την υποτιθέμενη επίθεση, η Ντάις εξήγησε πως επέστρεψε στο αγόρι της και πως παρέμειναν μαζί για άλλους δύο μήνες.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, το νεαρό μοντέλο λέει ότι ο σύντροφός της την παρακαλούσε να μην πάει στην αστυνομία. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι χώρισε. Όσο για το γιατί το κράτησε μυστικό για τόσο καιρό, η Ντάις λέει ότι φοβόταν για τη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της, η Ντάις έγραψε: «Σας ζητώ να μην είστε αδιάφοροι στην ενδοοικογενειακή βία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.