ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

GNTM: Αυτά είναι τα πλάνα πριν από τον ημιτελικό του ριάλιτι – Ποια θα αποχωρήσει;

GNTM: Αυτά είναι τα πλάνα πριν από τον ημιτελικό του ριάλιτι – Ποια θα αποχωρήσει;

O μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model θα γίνει Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ποιες κοπέλες όμως θα αποχωρήσουν λίγο πριν το τέλος του ριάλιτι;

Στην τελική ευθεία του GNTM, οι 5 φιναλίστ του διαγωνισμού υποδέχονται την Έλενα Χριστοπούλου και στολίζουν όλες μαζί το σπίτι για να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης και ο Σελίμ Σελτζούκ από το Masterchef 2, αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν τους ουρανίσκους των κοριτσιών με τις γλυκές δημιουργίες, που ετοιμάζουν στην κουζίνα.

Η μέρα τελειώνει με ένα μάθημα λαμπερού και γιορτινού μακιγιάζ από την αυθεντία του είδους, τον Φρέντι Καλομπράτσο.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα πρέπει να ποζάρουν γεμάτες χάρη και κομψότητα πάνω σε discoballs, φορώντας βαριές και ακριβές haute couture τουαλέτες. Ο Βill Georgoussis αναλαμβάνει να απαθανατίσει την πιο glam εικόνα των κοριτσιών μέχρι σήμερα.

Στο πλατό, οι κριτές δυσκολεύονται ιδιαίτερα στην απόφασή τους, αφού πλέον οι φωτογραφίες, που φτάνουν στα χέρια τους, είναι σχεδόν αψεγάδιαστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιας υποψήφιας η λάμψη θα «σβήσει» λίγο πριν το τέλος του GNTM;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.