ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Από τις Φιλιππίνες η φετινή νικήτρια του Miss Universe- Δεν πέρασε στην τελική 20άδα η Ιωάννα Μπέλλα (βίντεο-φωτο)

Από τις Φιλιππίνες η φετινή νικήτρια του Miss Universe- Δεν πέρασε στην τελική 20άδα η Ιωάννα Μπέλλα (βίντεο-φωτο)

Η εκθαμβωτική Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες είναι η φετινή εστεμμένη του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Η 24χρονη, που έχει ρίζες και από την Αυστραλία, κατάφερε να ξεχωρίσει την τελική δεκάδα και να αφήσει πίσω της τις εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες της Νότιας Αφρικής και της Βενεζουέλας, στη δεύτερη θέση και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Πρόκειται για την τέταρτη καλλονή από τις Φιλιππίνες που κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο στην ιστορία του διαγωνισμού.

https://twitter.com/MissUniverse/status/1074500201258180608

Η διαγωνιζόμενη της Ταϊλάνδης, Σοφίδα Κανσαναρίν κατόρθωσε να μπει στην τελική 10άδα, προς μεγάλο ενθουσιασμό του κοινού της διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατάφερε να προχωρήσει παραπέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελική 20άδα δεν πέρασε ούτε η πρώτη transgender διαγωνιζόμενη στην ιστορία του διαγωνισμού, η Ισπανίδα Άντζελα Πόνσε, αλλά ούτε και η δική μας Ιωάννα Μπέλλα.

Λίγες ώρες πριν τα καλλιστεία, η Ελληνίδα καλλονή είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την ψυχολογία της και πώς την έχουν επηρεάσει συναισθηματικά όλα όσα λέγονται στην Ελλάδα για εκείνη.

Ειδικότερα, η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.