Κολομβιανό μοντέλο φέρνει στο «φως» αποδείξεις της κακοποίησής της και αφήνει άφωνους τους followers της (φωτο)

Κολομβιανό μοντέλο φέρνει στο «φως» αποδείξεις της κακοποίησής της και αφήνει άφωνους τους followers της (φωτο)

Σοκαριστικες εικόνες που καταγράφουν την σωματική κακοποίηση που υφίστατο επί δύο χρόνια από έναν βίαιο πρώην της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Κολομβιανό μοντέλο, αφήνοντας άφωνους τους 267.000 follower της.

Η 27χρονη Estefania Pereira αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες που τη δείχνουν το κορμί της γεμάτο μελανιές και εκδορές για να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες, και να ενθαρρύνει τα θύματα κακοποίησης να μην ανέχονται πια τη βία στη ζωή τους.

Τα δύο χρόνια κατά τα οποία υπέμενε αυτήν την κακοποίηση ήταν «η πιο θλιβερή περίοδος της ζωής της», έγραψε η νεαρή κοπέλα στην ανάρτησή της.

Παρότι αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το άκρως προσωπικό κομμάτι της ζωής της με χιλιάδες ανθρώπους στα social media, η εντυπωσιακή Pereira, που πλέον ζει στη Φλόριντα, δεν θελησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του βίαιου πρώην της ούτε το διάστημα κατά το οποίο διατηρούσαν σχέση.

https://www.instagram.com/p/BsgIjdLjfec/?utm_source=ig_embed

«Μπορώ να ανεβάσω αυτές τις φωτογραφίες σήμερα επειδή έχω αρχίσει να νιώθω υγιής, η καρδιά μου έχει γιατρευτεί και νιώθω πλέον καλά», έγραψε η 27χρονη στο Instagram. Σύμφωνα με την Perreira, η κακοποίηση του πρώην φίλου της ξεκίνησε με ψυχολογική βία, την οποία το μοντέλο ανεχόταν για μεγάλο διάστημα. Στη συνέχεια, η βία έγινε σωματική, με τα αποτελέσματα που φαίνονται στις εικόνες.


Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό Instagram της καλλονής

https://www.instagram.com/p/Bq5D3mTFAQ6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqQuCc7DtzJ/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BpQkBSxgP31/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.