ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εύη Ιωαννίδου: «Αυτό που έβγαλαν δεν είμαι εγώ- Το φρύδι δεν το σηκώνω για να δείξω ότι είμαι κακιά, ντίβα ή ξινή»

Εύη Ιωαννίδου: «Αυτό που έβγαλαν δεν είμαι εγώ- Το φρύδι δεν το σηκώνω για να δείξω ότι είμαι κακιά, ντίβα ή ξινή»

Η Εύη Ιωαννίδου δυσκολεύεται ακόμα να πιστέψει ότι δεν βρέθηκε στον τελικό του GNTM.

Το κορίτσι που συζητήθηκε περισσότερο αυτή τη χρονιά ήταν η Εύη Ιωαννίδου. Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, μίλησε για την απογοήτευσή της που δε κατάφερε να φτάσει στον τελικό του reality μοντέλων αλλά και το σοκ που έπαθε από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.

«Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πως αδικήθηκα. Άξιζα μια θέση στον τελικό. Ο κόσμος μου λέει ότι περίμεναν εμένα και την Εβελίνα (σ.σ. Σκίτσκο). Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια από τους κριτές – ο κ. Σκουλός με αποθέωσε, αλλά το έκοψαν στο μοντάζ. Είναι κάτι που με προβλημάτισε πολύ, γιατί η φωτογραφία μου ήταν άριστη. Το είπαν οι ίδιοι οι κριτές. Δεν στάθηκαν όμως στη γνώμη τους, και έφυγα. Έχει τελειώσει το παιχνίδι, αλλά μου έχει μείνει ένα παράπονο».

Η Εύη μίλησε και για τις μέρες μετά την αποχώρησή της.
«Πήγα στη Βέροια, στους γονείς μου, να χαλαρώσω και να τα βάλω κάτω, γιατί χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπορείς να δουλέψεις. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να ηρεμήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ένοιαζε να παρακολουθήσω αποσπάσματα. Όταν βγήκα, πέτυχα στην τηλεόραση μόνο δύο επεισόδια που ήμουν κι εγώ μέσα. Μου έλεγε η κολλητή μου «Έλα να δούμε Next top model» και της εξηγούσα ότι πραγματικά δεν με συγκινεί να καθίσω να το δω γιατί το έζησα. Τι να δω; Ένα μονταρισμένο επεισόδιο που το ξέρω ήδη και το έχω ζήσει;»

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν για εκείνη στα social media

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με σόκαραν γιατί δεν τα περίμενα. Αυτό που «έβγαλαν» δεν είμαι εγώ. Όσοι με γνωρίζουν μου λένε «Δεν είσαι αυτή που δείχνουν». Μπορεί να φαινόμουν έντονη προσωπικότητα και να έφταιγε λίγο το ύφος μου, λίγο αυτό το φρύδι μου… Το σηκώνω πραγματικά ασυναίσθητα, δεν το κάνω .για να δείξω ότι είμαι κακιά, ντίβα ή ξινή. Όλο αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Βγαίνοντας ένιωσα ότι πατάω στα πόδια μου, ότι είμαι επαγγελματίας. Με βοήθησαν πολύ οι συμβουλές της Έλενας Χριστοπούλου που με διαβεβαίωσε πως μπορώ να δουλέψω μετά το GΝΤΜ. Πιστεύω ότι έξω θα δούμε ποια είναι η πραγματική νικήτρια, με την έννοια ότι θα φανεί ποια θα δουλέψει. Γιατί το θέμα είναι τι θα κάνεις μετά. Φυσικά και ο πρώτος μπορεί να κάνει καριέρα, μπορεί όμως και να μην κάνει και να κάνουν οι τρίτοι και οι τέταρτοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.