Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φωτογραφίζεται χωρίς μπλούζα και «αναστατώνει» το Instagram (φωτο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φωτογραφίζεται χωρίς μπλούζα και «αναστατώνει» το Instagram (φωτο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να ρίξει το instagram!

To μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το «Νext Top Model» και το είδαμε χρόνια μετά ξανά σε ριάλιτι, όπως το Nomads, προκάλεσε εγκεφαλικά με την σέξι φωτογραφία της στο instagram! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «αναστάτωσε» το Instagram τους διαδικτυακούς της φίλους με μία σέξι φωτογραφία της σε έγχρωμη αλλά και σε ασπρόμαυρη εκδοχή!

Το μοντέλο είναι στα καλύτερά του πια αφού οι όποιες φήμες περί κρίσης με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη έχουν σβήσει πια!

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που πόσταρε η Δήμητρα στο instagram και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.