ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ στον χώρο της μόδας: Διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε ότι είναι τρανσέξουαλ

Σοκ στον χώρο της μόδας: Διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε ότι είναι τρανσέξουαλ

Σήμερα, μέσω μιας συνέντευξης στο δίκτυο CNN Style, παράλληλα με μια ανάρτηση στο Instagram, το 22χρονο μοντέλο Nathan Westling ανακοίνωσε ότι είναι τρανσέξουαλ.

Έχοντας απουσιάσει από τις πασαρέλες αρκετό καιρό, τελευταία φορά για τον οίκο Louis Vuitton τον περασμένο Οκτώβριο, ο Nathan αποκάλυψε ότι έχει περάσει τους τελευταίους έξι μήνες στο Λος Άντζελες και υποβάλλεται σε ορμονοθεραπεία για να ευθυγραμμίσει τον φυσικό εαυτό του με την έμφυτη ταυτότητά του.

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στην αρχή» , εξήγησε στο CNN.

«Οι πρώτοι δύο μήνες της μετάβασης ήταν σκληροί και δεν ήταν μέχρι που άρχισα να βλέπω φυσικές αλλαγές που ευθυγραμμίζονται με αυτό που δηλώνω όταν τελικά ξύπνησα και άρχισα να ζω. Είμαι χαρούμενος και δεν μπορώ να φανταστώ να πάω πίσω στο πώς ήμουν πριν, επειδή είναι απλώς κακό παρελθόν».

Με την εξομολόγηση για τη μετάβασή του και την επιστροφή του στον κλάδο, ο Nathan θα συμμετάσχει σε ένα roll-call για ανοιχτά transgender μοντέλα που περιλαμβάνει τους Lea T και Teddy Quinlivan, αποδεικνύοντας ότι η μόδα μπορεί – και θα έπρεπε – να είναι ένας χώρος στον οποίο οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι εκφράζουν την ταυτότητά τους.

https://www.instagram.com/p/BvMjLqdFhuu

https://www.instagram.com/p/BgPIGBnFsLl

https://www.instagram.com/p/BockLaInGkh

https://www.instagram.com/p/BIC7pXnDMy1

https://www.instagram.com/p/BS1LW20l17i

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BnshSEEn1iK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.