Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην τηλεόραση και «αναστάτωσε» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην τηλεόραση και «αναστάτωσε» τον ανδρικό πληθυσμό (φωτο)

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks. Και ξεχώρισε, αμέσως, λόγω της εκρηκτικής κι αφόρητα σέξι παρουσίας της.

Μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, η Ιωάννα Τούνη (που ήρθε για να μείνει) ασχολήθηκε περισσότερο με τα social media κι αυτή τη στιγμή είναι μία από τις Ελληνίδες σταρ του Instagram. Μάλιστα, κάθε ανάρτησή της γίνεται θέμα συζήτησης, είτε αρνητικά, είτε θετικά.

Άλλωστε, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ξέρει καλά πώς να ποζάρει και να προκαλέσει… πολλαπλά εγκεφαλικά. Τώρα, οι πολυάριθμοι θαυμαστές της Τούνη μπορούν να την θαυμάζουν, εκτός από το Instagram και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος.

Είναι το νέο «κορίτσι» του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού από το προηγούμενο σαββατοκύριακο βρίσκεται στο πλευρό του, στη νέα εκπομπή του OPEN, «Όλα λάθος». Αν και η πρώτη της ήταν λίγο απογοητευτική και το παραδέχτηκε και η ίδια μέσω του Instagram, όπου ζήτησε συγνώμη για τα λάθη, αλλά και να την ξεματιάσουν. Γιατί το κακό το μάτι, πιάνει και την Ιωάννα Τούνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.