ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιδιαίτερα πασχαλινά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις

Ιδιαίτερα πασχαλινά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις

Σε λίγες ώρες αναμένουμε να γιορτάσουμε την Ανάσταση και φυσικά να έχουμε το στυλ που θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφοι!

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο αλλά όχι υπερβολικό χτένισμα στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις; Σου έχουμε μερικές ωραίες ιδέες που εμπνευστήκαμε από celebrities του Hollywood και θα σε βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσεις τα πιο ωραία looks.

Oι χαμηλές αλλά και οι ψηλές αλογοουρές είναι μια επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και μπορείς να τις πετύχεις πανεύκολα και μόνη σου. Το μόνο που έχεις να διαλέξεις είναι αν θα κάνεις μπούκλες στην αλογοουρά σου ή αν θα ισιώσεις τα μαλλιά σου. Δώσε λίγο όγκο ψηλά στην αλογοουρά για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Τα hair clips που είναι huge τάση της σεζόν θα σε βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσεις γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα. Πιάσε κάποιες τούφες από τα μαλλιά σου από τη μια ή και από τις 2 πλευρές και άφησε μερικά τουφάκια να πέσουν μπροστά στο πρόσωπό σου, όπως κάνει και η Lucy Hale.

Ένας αυστηρός κότσος αποτελεί καλή λύση που θα σε βγάλει και από τη δύσκολη θέση να ισιώνεις ή να σγουραίνεις με τις ώρες τα μαλλιά σου.

Τέλος, το wet look είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Hollywood και πάρα πολλές celebrities το επιλέγουν όλο και συχνότερα. Για να το πετύχεις:

1. Χτένισε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

2. Ίσιωσέ τα με φορά προς τα πίσω.

3. Aνακάτεψε λίγες σταγόνες έλαιο καρύδας με έλαιο μαλλιών και άπλωσε το μείγμα στο πάνω μέρος των μαλλιών σου.

4. Ψέκασε με λακ και είσαι έτοιμη.

Δες τη διαδικασία του wet look στο παρακάτω βίντεο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.