Βίντεο: Η στιγμή που 26χρονο μοντέλο καταρρέει πάνω στην πασαρέλα – Ξεψύχησε βγάζοντας αφρούς

Βίντεο: Η στιγμή που 26χρονο μοντέλο καταρρέει πάνω στην πασαρέλα – Ξεψύχησε βγάζοντας αφρούς

Τραγικό τέλος για 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, που κατέρρευσε πάνω στην πασαρέλα επίδειξης στο Σάο Πάολο, για να αφήσει μερικά λεπτά αργότερα την τελευταία του πνοή.

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες συμμετείχε σε επίδειξη της εταιρείας Ocksa, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο, το περασμένο Σάββατο, όταν το νήμα της ζωής του κόπηκε τελείως ξαφνικά.

Το μοντέλο κατέρρευσε στην πασαρέλα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκατοντάδων θεατών, που στην αρχή νόμιζαν ότι απλώς σκόνταψε και έπεσε.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που καταρρέει το μοντέλο:



Λίγες στιγμές αργότερα, μέλη ιατρικής ομάδας που ήταν παρόντα στην εκδήλωση έσπευσαν να προσφέρουν στον πεσμένο νεαρό τις πρώτες βοήθειες.

Συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του 26χρονου, τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 26χρονος Τάλες Σοάρες

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Folha Press, ο νεαρός εθεάθη να βγάζει αφρούς από το στόμα προτού χάσει τις αισθήσεις του πάνω στην πασαρέλα.

Τα αίτια θανάτου του 26χρονου, που δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.