ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Όταν η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα «μεταμορφώθηκε» σε γάτα για χάρη μιας φωτογράφισης (φωτο)

Όταν η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα «μεταμορφώθηκε» σε γάτα για χάρη μιας φωτογράφισης (φωτο)

Ο Αχιλλέας Χαρίτος είναι το ελληνικό συνώνυμο του μακιγιάζ και στα χέρια του έχουν αφεθεί πολλές διάσημες γυναικείες προσωπικότητες.

Στο προφίλ του στο Instagram μπορεί κανείς να δει τις γυναίκες που έχει μεταμορφώσει με τη δύναμη του μακιγιάζ και του μεγάλου ταλέντου του.

Ο Αχιλλέας Χαρίτος αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο έμεινε στην ιστορία για τα μακριά πόδια της.

«Η άγρια πλευρά της ομορφιάς» σημείωσε ο γνωστός make up artist στη λεζάντα της φωτογραφίας και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με έντονο μαύρο eyeliner στα μάτια της.

Οπως ανέφερε ο Αχιλλέας Χαρίτος, τα μαλλιά του γνωστού μοντέλου επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης και φωτογράφος ήταν ο Τάσος Βρεττός.

Η φωτογράφιση έγινε τον Ιούλιο του 2011 για καμπάνια ρούχων.

«Αν και μου το λένε πολλοί και συχνά, ότι το όνομά μου ταυτίστηκε με το μακιγιάζ στην Ελλάδα, δεν το έχω καταλάβει. Και πως να το καταλάβω; Στην διαδικασία του όλο αυτό, τόσα χρόνια, είχε κόπο. Δεν βγήκα ποτέ απ’έξω να το δω ούτε πήραν τα μυαλά μου αέρα» έχει σημειώσει ο Αχιλλέας Χαρίτος σε συνέντευξή του.

Δείτε εδώ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bxr0I8wCldz/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.