Δείτε πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς του 2004 Βάλια Κακούτη (φωτο)

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς του 2004 Βάλια Κακούτη (φωτο)

Την Βάλια Κακούτη την γνωρίσαμε το 2004 όταν κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Περπάτησε στις πασαρέλες, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την TV, απασχόλησε με τους έρωτές της και ύστερα εξαφανίστηκε.

Για όσους δεν την θυμούνται η Βάλια Κακούτη είναι η μαυρομάλλα καλλονή που το 2004 στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Οχι άδικα. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Backstage με τον Γιώργο Σατζίδη στο Mega, ενώ τα έντυπα ασχολήθηκαν μαζί της με τον μακροχρόνιο έρωτά της με τον Μάνο Πανταζή, τον σύντομο αλλά δυνατό έρωτά της με τον Νίκο Αλιάγα και για το ειδύλλιό της με τον Νίκο Βουρλιώτη.

Πού εξαφανίστηκε η Βάλια Κακούτη;

Τα χρόνια πέρασαν, η Βάλια Κακούτη μετά από μια σύντομη πορεία στις πασαρέλες του εξωτερικού (έμεινε για ένα διάστημα στο Παρίσι), επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη σόουμπιζ. Παλαιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ανοίξει το δικό της σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό, αλλά και να έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Νίκης Βόλου.

Η Βάλια Κακούτη τα τελευταία χρόνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε πρεμιέρες, ενώ αρκετές φορές η φωτογραφική των παπαράτσι την είχε «συλλάβει» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οπως στην πρόσφατη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Η Βάλια Κακούτη, πάντως, έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ και… χωρίς να έχει αλλάξει ιδιαίτερα εμφανισιακά, πραγματικά δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις….


Και μια vintage φωτογραφία της Βάλιας Κακούτη, από τα παλιά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.