Παίκτρια του «My Style Rocks» αποκαλύπτει: «Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδιά» (βίντεο)

Παίκτρια του «My Style Rocks» αποκαλύπτει: «Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδιά» (βίντεο)

«Είναι το πιο δύσκολο βίντεο που ετοιμάζομαι να κάνω», έτσι ξεκινάει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, και γνωστή Vlogger Τζίνα Δημητρακοπούλου, ή απλά Gina.

Το κανάλι της Τζίνας στο YouTube ασχολείται με θέματα μόδας, ομορφιάς αλλά και lifestyle. H όμορφη YouTuber έγινε ευρέως γνωστή από το My Style Rocks Της περασμένης σεζόν, τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και τις αντιπαραθέσεις που είχε με τον σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη.

«Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα πιο ουσιαστικό βίντεο, γιατί ωραία είναι και τα μακιγιάζ, ωραία και η ομορφιά, αλλά ήθελα να μπούμε σε ένα πιο ουσιαστικό πράγμα και να αναλύσω την κατάσταση που περνάω αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω ότι πάρα πολλές γυναίκες περνούν κάτι αντίστοιχο με μένα και θέλω να τους δώσω λίγο κουράγιο, να τους πω ότι δεν είναι μόνες. Ακόμη και ένας άνθρωπος που μπορεί να τον βλέπουν στην τηλεόραση και να τον θαυμάζουν για το πόσο τέλεια ζωή έχει, μπορεί να περνάει κάτι αντίστοιχο με σένα. Θέλω ακόμη να πω, μην ψαρώνετε από μια τέλεια ζωή που σας προβάλλει κάποιος μέσω Instagram, ούτε μέσα από την τηλεόραση.(…)»

«Η ερώτηση “Πότε θα κάνεις παιδιά;” μπορεί να πληγώσει πολύ κόσμο. Στη φύση υπάρχουν κάποιες μονάδες που δεν αναπαράγονται, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό» αναφέρει η Τζίνα. Η YouTuber μιλάει για το ιστορικό της «Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα που φτάσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου».

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.